most nem azért írtam, hogy mekkora ász vagyok, hanem mert ez van. Persze lehet az sem mindegy, hogy én 67 kiló vagyok a 2 haver meg egyenként vagy 85-90? de azért ennyit nem számíthat, nekik is gyári áttétel jácccik be.
Tuningolhattok jobbra-balra, bárkit lenyomok.
Nekem minden gyári rajta, az áttétel is, csak egy nyitott dob van rajta, de van 2 haveromnak is DR-Z E, az enyém mégis sokkal jobban gyorsul és végre is többet megy. Komoly
Pedig nincsenek leharcolva. Azért meglepő, de örülök neki
Sziasztok!
-Láncspré: vmi teflonos, drága de tapad:)
-gyertyakulcs: veszel egy csőkulcsot (nekem fater a teszkóból hozta ) és ha hosszú, akkor egyszerűel levágsz belőle. Az enyémhez adtak pl egy rudat, amit keresztbe bele kell dugni, és azzal tudod forgatni.
-lánc:keressétek itt a sportmotoron kutya.- t, ő tud hozni did láncot a pinkmotors-os árnál 30%al olcsóbban. Én most rendeltem tőle, csak a láncon spóroltam 7e ft-ot.
Szia!
Semmi extra csak a láncot,meg a kerekeket akarom cserélni.Szerintem túl hosszú a gyári 15-41,és akarok valami rövidebbet.Kíváncsi voltam neked milyen a 14-43-al.A láncod az 110 szemes,vagy 112?Ha a Kehini jobban beválik,akkor a Mikuniban lévő Dynora igényt tartanék.
Köszi a gyors választ!
nekem 160-as, nem torpan sehol, kivéve a levégén, pont 140-nél, lehet még állitani kell a benzin/levegő arányon, de már megvárom a keihint, ehez nem nyúlok
Hahó kosat neked mekkora fúvóka van a gépben (a gyári karbiban) Nem kevés végre 140? nekem 14:41 van azzal 150 a vége
Látom naneee-vel tárgyaltátok a témát nekem 155 van benne de kicsit gondolkozik mikor teligázt húzok neki
Ilyen cuccok feleslegesek lennének? Akkor tuti én nem értek hozzá!De már maga egy rendszer dob rajta akár E tipus akár S v SM!Na mind1!Csak kíváncsi voltam a vélményetekre!Ja és igen Ktm exc 530-ast néztem ki magamnak csak annyi baj van vele h alattam úgy néz ki mint egy pit-bike!Eléggé kicsike!Ha már rajta lesznek a cuccok mondok rólla infókat de sztem fasza lesz!
Nekem minden gyári rajta, az áttétel is, csak egy nyitott dob van rajta, de van 2 haveromnak is DR-Z E, az enyém mégis sokkal jobban gyorsul és végre is többet megy. Komoly
Pedig nincsenek leharcolva. Azért meglepő, de örülök neki
-Láncspré: vmi teflonos, drága de tapad:)
-gyertyakulcs: veszel egy csőkulcsot (nekem fater a teszkóból hozta ) és ha hosszú, akkor egyszerűel levágsz belőle. Az enyémhez adtak pl egy rudat, amit keresztbe bele kell dugni, és azzal tudod forgatni.
-lánc:keressétek itt a sportmotoron kutya.- t, ő tud hozni did láncot a pinkmotors-os árnál 30%al olcsóbban. Én most rendeltem tőle, csak a láncon spóroltam 7e ft-ot.
itt tudsz nézelődni áttételt:
http://www.jtsprockets.com/52....
Semmi extra csak a láncot,meg a kerekeket akarom cserélni.Szerintem túl hosszú a gyári 15-41,és akarok valami rövidebbet.Kíváncsi voltam neked milyen a 14-43-al.A láncod az 110 szemes,vagy 112?Ha a Kehini jobban beválik,akkor a Mikuniban lévő Dynora igényt tartanék.
Köszi a gyors választ!
Látom naneee-vel tárgyaltátok a témát nekem 155 van benne de kicsit gondolkozik mikor teligázt húzok neki