Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves drzés kolegák. Segitséget kérek ha valaki tuna esetleg segiteni egy problémámba. Van egy drzém 400E kivitel ,és ahogy huzom a gázt egy idö után leáll mitha kifogyna a porlasztoból az üzemanyag és meg is áll ,utána csak 10 másot perc mulva tudom ujra inditani akkor van hogy durrog is gáz megtartásnál meg vissza engedésnél. A karburátort már kipucoltam (nem találtam benne koszt) , , teljes a tanácstalanság ha volna valakinak tippje hogy mit nézek még ,megköszöném JÓ LENNE HÉTVÉGÉN HAJTANI KÉREM SEGITSETEK , ,
Amúgy van pár oktató aki nem vezettet le minden órát. Konkrétan egy alkalom gyakorlás utána egyből vizsga. Rutinból és városiból is. Pikkpakk megvan
A jogsi az sosem árt ha van... főleg a mai világba, meg a mai kö...ög (tisztelet a kivételnek ) rendőröknél nemtudni ...
Baszki mindenkinek lesz jogsija.
Nem baj majd én megyek középpen.
Egy új kabát gallér?
Akkor jó helyen csinálod a jogsit, hogy hétvégén is lehet vizsgázni Vasárnap voltam először rutinon és mondta az oktató, "holnap vizsga megfelel?" Persze mondom Kalappal a vizsgához és jó csapatást Majsán
A vizsgán ne felejtsd el bediktálni az adataimat.
Kapsz tőlünk egy ajándékot, ha sikerül.
( ha nem akkor is)
Hali

Ha minden igaz én megyek szombaton Majsrá, pénteken pedig rutin vizsgám lesz a városi meg jövőhét közepe remélem sikerül
Sok sikert nektek is
Nekem is rutin lesz a hétvégén! De közel van Majsa és az is belefér (remélem!).
Tudom holnap az lesz az első dolgom,nem szeretek ilyenekkel szarakodni,meg ez kurvára megnyúlt ,de nekem az a legtetszetősebb ötlet ha veszek bele másikat,különben idegesít azért kössz a tanácsokat
Mondtam hétvégén, hogy megyek rutinra. Olyan hirtelen folynak az események hogy jövő héten már városi vizsgám lesz Ennek az az ára, hogy szombaton is vezetnem kell... Pedig jó lett volna, már a gumikat is intézem bakonymotornál, csak eddig nem jelzett vissza
A f---m kivan már ezzel a csavarokkal!de az az idegesítő benne , hogy bármikor elmegyek egy szalag korlát mellet, vagy olyan valami mellett amitől visszhangzik vissza ilyen olyan hangok, mindig az jut eszembe, hogy biztos darálja a gyújtást, csak akkor nyugodok meg én is mikor már tudom hogy nem lazulhatnak meg ahhoz meg kell néznem nekem is sajnos!:)
így a tuti, most már húzhatod neki mint állat.
Hogy alakul a hétvége?
Csapatás?
Igen sajna...
én is csak legyen motorom . ,
akkor kár volt megbontani a motort!
Hát már amatőr se? Inkább kezdő!
Csak beragasztottam a régieket, de alig bírtam őket meglazítani...
Szia Helles! tettél új csavarokat is , vagy csak beragasztottad a régieket?
Én nekem menni kell húzni az igát sajnos szombaton , de jövő hétvégén 11-én biztos ott leszek!
Nekem is jelntkezett ez a megnyúlás, és ahogy Pityu9 mondta én is úgy csináltam és úgy frankó lett
Szia kakukk! Mi mikor csavarozunk?
Nálunk ez kb péntek délután dől el, de este írok.
Naneee! Nekem nem csökkent a vége az átfúvókázás után! Neked most hanyadik rovátkában van a tű?