Igen ezek a szar utcai gumik elusznak a felfestésen. csak tudjak 2db új slicket venni valami soft keveréket akkor lehet bátrabban menni. Szerinted vegyek hátra 39 fogaskereket?
az jóóóó!:))) akkor majd szerda csütörtök egyeztetünk, hozom akkor a féktisztítót, nyakolajat meg a sört! hagyhatom egy éjjelt nálad a gépet? kell gondolom kötni hagyni legalább 24 órát nem?
Nekem ok az is, te hogy dolgozol? délután szabadulsz te is nem? de addig beszélünk még úgy is! ott van az adatlapomon a telefon számom, ha te nem érsz rá akkor elugrok én valamelyik nap addíg és veszek loktitot! Milyent is kell venni?
Szia Kakukk! Szerintem féktisztítóval meg lehet őket zsírtalanítani, a lukakba , fülpálcikával be lehet férni, van nekem mind kettő! Loktitot azt kellene venni! szerdától arra fele akkor meg csináljuk?
őcsém,most ahogy megnéztem az adatlapom akkor esett le hogy van egy cr-em! .olyan rég láttam hogy el is felejtettem,komolyan ,pedig milyen jó is az ,drz-hez képest mint egy bicikli,persze súlyban
szerintem pénteken leszaladok!muterom kocsiján van matrica,pikpak lenn vagyok,légyszi küld el a címet emilben!adatlapomon van a cím,meg egy elérhetőséget.Köszi
Ami a forgórészt rögzíti 6 csavar, azokat elég nehezen tudtam csak kitekerni, viszont nem voltak menetrögzítőzve.
A másik 6 csavar, ami a dekliben maradt azokat szinte -erővel kitekertem, szerintem rájukfért a rögzítés.
Megmondanád hogy hányas évjáratú a motorod, meg hogy mennyiért vetted? Nagyon jól néz ki!
köszi
A lyukat meg ronggyal meg vékony csavarhúzóval, amennyire hozzáfértem.
A másik 6 csavar, ami a dekliben maradt azokat szinte -erővel kitekertem, szerintem rájukfért a rögzítés.