Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2005-ben lett gyártva de 2006-ban került ki a kereskedésből 8500 van benne kicsit drágán vettem 1 200 000 -ért
Most ragtam belle a AP-racing verseny fékbetétet elöre carbon kicsit mellegiteni kell de asztán a hatás nem marad el
nekem az van,ott már nagyon hosszúak a sebességek!olyan gyorsaságis filingje van
Nem kell, ezeknek a kötési ideje kb. 10-15perc!
szia karesz12.
Megmondanád hogy hányas évjáratú a motorod, meg hogy mennyiért vetted? Nagyon jól néz ki!
köszi
Igen ezek a szar utcai gumik elusznak a felfestésen. csak tudjak 2db új slicket venni valami soft keveréket akkor lehet bátrabban menni. Szerinted vegyek hátra 39 fogaskereket?
az jóóóó!:))) akkor majd szerda csütörtök egyeztetünk, hozom akkor a féktisztítót, nyakolajat meg a sört! hagyhatom egy éjjelt nálad a gépet? kell gondolom kötni hagyni legalább 24 órát nem?
Zsír új csavert tettem bele, úgyhogy azt semmivel.
A lyukat meg ronggyal meg vékony csavarhúzóval, amennyire hozzáfértem.
szerintem azt tudok szerezni
Nekem ok az is, te hogy dolgozol? délután szabadulsz te is nem? de addig beszélünk még úgy is! ott van az adatlapomon a telefon számom, ha te nem érsz rá akkor elugrok én valamelyik nap addíg és veszek loktitot! Milyent is kell venni?
szia,lehet csak péntek lesz belőle!
Ment a email.
Szia Kakukk! Szerintem féktisztítóval meg lehet őket zsírtalanítani, a lukakba , fülpálcikával be lehet férni, van nekem mind kettő! Loktitot azt kellene venni! szerdától arra fele akkor meg csináljuk?
Ez a rögtön beszarok póz.
nagyon,nagyon jól nyomtad
Zavarba hozol.
Te vagy az én emberem. Mit iszol?
Na jó estét mindenkinek!
őcsém,most ahogy megnéztem az adatlapom akkor esett le hogy van egy cr-em! .olyan rég láttam hogy el is felejtettem,komolyan ,pedig milyen jó is az ,drz-hez képest mint egy bicikli,persze súlyban
szerintem pénteken leszaladok!muterom kocsiján van matrica,pikpak lenn vagyok,légyszi küld el a címet emilben!adatlapomon van a cím,meg egy elérhetőséget.Köszi
Akkor hogy csináljuk a cserét neked hogy jó? minden nap Kecskeméten vagyok. Kivéve a hétvége.
szia,mivel tisztítottad meg a csavart meg a menetlukat?
Ami a forgórészt rögzíti 6 csavar, azokat elég nehezen tudtam csak kitekerni, viszont nem voltak menetrögzítőzve.
A másik 6 csavar, ami a dekliben maradt azokat szinte -erővel kitekertem, szerintem rájukfért a rögzítés.
én azért vettem a motort hogy ne gyalog keljen .
csak az életem árán,a kislányom mondta hogy szereljük a motort!el is felejtettem volna!