Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De utadba esik, csak akkor ha erre jössz
Hol addják annyiért?
azért kérdem mert fogytában vagyok olajból
3600ft
motul 710
Hmm akkor az nekem 55- 60 kb ha veletek mennék mert sajnos jobb megoldást nem tudok lábon közlekedve (vagy esetleg nemesik az utamba a tiutatok?). Na majd vmit kitalálok addig, lehet veletek tartok de, ha megjavítják az autónkat akkor elviszem azzal a lovat.
Ezt Te tudod hogy jobb neked! Mi lábon megyünk az biztos.Innen tölünk 35km. csak föld út.
Ő tőlem igen, átszerelem a kereket és Goo nem lehet kibírni és ti lábon mentek azt gondolom, de merre vezet az út ? Mert nekem lehet egyszerűbb lenne autóval vinni...
na az jóóóó lenne! a mult szombat is nagyon jo volt, meg lehetne ismételni.kis gyakorlás meg egy kisebb DRZ találkozo is legutob is 9 DRZ s volt mehetünk ?
amúgy szívesen elbeszélgetnk azzal aki elkezdte hamisítani, kurva nagy kárt okozva a motoosok körében+a gyár hírnevét is rontja
valami motul 700 vagy ilyesmi még nem tudom pontosan mennyi
milyet és mennyi?
nem én találtam ki hogy hamisitják,én csak beszoptam
ÉN MOST motult fogok venni.
én csak vasárnap tudok menni motorozni
szombat kizárva
Ti hogy juttok ki a pályára, ha szabad kérdezni ?
amúgy amit még beszéltünk a castrol olajról elég elgondolkodtató.
Lehet benne valami, hogy hamisítják, mert csak ezt a típust hirdeti mindenki olcsón
Végül nem vettem Castrolt csak még azt nem tudom mit vegyek Igol-t már használtam, lehet az lesz, csak annak szar a doboza.
Drz topicban egész jól elértekezek magamban a 2 stroke olajról.
Drz idomok:
bakonymotor@gmail.com
Ez a beszÉd!nem gentlemanok vagyunk hanem endurÓsok
Szerintem nagyon kÖnny? a haltelki pÁlya És uncsi is,ezÉrt inkÁbb megyÜnk csapatni egyet mert ott legalÁbb nem szÉdÜlÜnk el!
Ha minden jól megy akkor igen.
nem tudtam volna mert meloztam
meg ha akarok menni ha nem szólsz én úgyis szólok, nem vagyok az az udvariaskodó ilyen téren
Mi terveztük, de inkább újra majsa, és gyakorlás.
Van fönt a Halásztelki tavalyi ec-ról videó. KTM EC néven.
SZERINTEM SZOMBAT
Sziasztok.

Tudnátok nekem segíteni h drz-re idomokat hol lehet jó árba venni?
Előre i köszi minden segítséget