Hmm akkor az nekem 55- 60 kb ha veletek mennék mert sajnos jobb megoldást nem tudok lábon közlekedve (vagy esetleg nemesik az utamba a tiutatok?). Na majd vmit kitalálok addig, lehet veletek tartok de, ha megjavítják az autónkat akkor elviszem azzal a lovat.
Ő tőlem igen, átszerelem a kereket és Goo nem lehet kibírni és ti lábon mentek azt gondolom, de merre vezet az út ? Mert nekem lehet egyszerűbb lenne autóval vinni...
na az jóóóó lenne! a mult szombat is nagyon jo volt, meg lehetne ismételni.kis gyakorlás meg egy kisebb DRZ találkozo is legutob is 9 DRZ s volt mehetünk ?
amúgy amit még beszéltünk a castrol olajról elég elgondolkodtató.
Lehet benne valami, hogy hamisítják, mert csak ezt a típust hirdeti mindenki olcsón
Végül nem vettem Castrolt csak még azt nem tudom mit vegyek Igol-t már használtam, lehet az lesz, csak annak szar a doboza.
Drz topicban egész jól elértekezek magamban a 2 stroke olajról.
azért kérdem mert fogytában vagyok olajból
szombat kizárva
Lehet benne valami, hogy hamisítják, mert csak ezt a típust hirdeti mindenki olcsón
Végül nem vettem Castrolt csak még azt nem tudom mit vegyek Igol-t már használtam, lehet az lesz, csak annak szar a doboza.
Drz topicban egész jól elértekezek magamban a 2 stroke olajról.
bakonymotor@gmail.com
meg ha akarok menni ha nem szólsz én úgyis szólok, nem vagyok az az udvariaskodó ilyen téren
Van fönt a Halásztelki tavalyi ec-ról videó. KTM EC néven.
Tudnátok nekem segíteni h drz-re idomokat hol lehet jó árba venni?
Előre i köszi minden segítséget