Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Enyémnek is van ilen hangja már újkorától az a sszabadon futótól jön ha jól tudom de semmi gond nincs vele. Amíg az olajban nincsenek fémdarabok addig no para... Nem kell ennyire aggódni azért a motorért korábban énis minden rezdülésre ugrottam hogy milett vele de rájöttem hogy alaptalan az egész ...
Tud valaki részleteket a Halászteleki ec-ről?
A ktmklub oldalán nincsenek részletek, vagy csak én bénázok.
Kicsit teszel még hozzá és vehetsz egy DRZ-t!
szeva be bizony
még az is lehet
Ja és bal oldalról jön a hang!
Hétvégén szerintem lerobbantom róla az oldaldeklit
Benne hagytad a ragasztós dobozt
Sorry mitt válalsz
Hahó mindenkinek
Találkozott már valaki hasonló dologgal?
Ha oldaltámaszon van a drz szépen jár
De ha függőbe álítom vagy átdőtöm a jobb oldalára
Gyenge FÉMES hang jön belőle

oil van benne jó is a csavarok a dekli mögött is bevannak ragasztva nem tudom mi lehet ez
Valaki esetleg+tudná mondani?
Üdvözlet mindenkinek! Valaki tudna segíteni? hogyan lehet a kicsi dr rugózásán állítani ? előre is köszönöm
Hali!
Szeretnék venni egy 1993 as dr 350 s-et. Kb 450000ft-ért
Szerintetek megéri vagy már túl öreg, Sokérte az ár?
Állitólag jó állapotban van.Mi a vélemény a motorrol? Megbizható?
Szia nekem volt S-es DRZ-m aminek a gyári áttétele 15-44 volt az terepen teljesen megfelelt.Próbáltam 14-44 is úgy pályára jobb volt de összeségében a gyárit találtam jobbnak.Az E-s verzió, annak a gyárija 14-47 de az 1000-rel többet forog mint az SM v. S verzió (tudomásunk szerint a fokozatok kiosztása is más)

Próbáld ki 14-41 (szerintem)
szia,vállalok
e-mail az adatlapomon.vagy a teló a honlapon!
Ki kellene probálni.
Hisz a 15/41-el is eléggé erös ha birná a 15/39 az bisztos jóbban tetszene.van valakinek 39 hátsó lánckereke hogy kiprobáljam?
Tottes! Nekem 15-41 van fent (akár neked), szerintem elég jó, de én hosszabbat semmiképp nem szeretnék. Mentem egyszer egy 14-39-es E-vel, az is tetszett(az kicsit rövidebb mint a 15-41), de szerintem a 15-39 az nagyon hosszú. Utcára is... Egyébként te tudod.
szeva kakukk79

rég jártam már itt a forumban de érdemes volt benéznem....de mint volt és remélem leszek még drz-s néha belesek...
meglestem az adatlapod oszt láttam hogy foglalkozol/foglalkoztok mindenféle klímaszereléssel...javitással..tisztítással...

v
an nekünk egy samsung klímánk...szokásos tavaszi karbantartás kéne neki...tisztitás...ha kell feltöltés...stb....vállalsz ilyet?
meg mivel elég fos helyen van...egy elég zárt teraszon ahol nyáron csak keveri a meleg levegőt....szóval lehet kéne neki egy állványt hegeszteni
ha vállalsz ilyet felvenném veled a kapcsolatot priviben

üdv:
Ferke
Nekem 13-54 az áttételem a végsebessége sovány de harmadikban is simán emeli az elejét .
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Melyik a legkisebb fogaskerék amit föl lehet tenni elöl? Rakott mar valaki mondjuk 13 , vagy 12 fogaskereket elöl DRZ-re? Nekem most 15-41 van az SM-re föl téve 18 colos hátsó kerékkel, ami 2.73 vég áttétel, nagyon hosszú. Egy 13-41 már 3.15 lenne. 12-41-es áttétellel már 3.41 lenne, amivel már lehetne terepen is menni. Ez azért motoszkál a fejembe mert kellene két cross gumit vennem , és néha csatlakozni egy jó kis terepezésre néha!:)
klmszabi is elfáradt. Akkor holnap. Csá.
Autóval visszük a paripákat, mert 140 km-re lakunk.
OKÉ jó éjszakát
Tehát akkor elkell mennem egészen hozzátok...
Ha más nem lesz akkor megyek veletek de addig még fórumon pontosítunk.
Na de én most elteszem magam holnapra, jóéjt !
Homokbánya nálunk.(ahol multkor voltunk)
És hol találkoznánk? csak hogy pluszba mennyit kellene mennem .