Szia! Tényleg jó lett, szóval a gyári mikuni van benne átfúvókázva, a töbi tuningot szerintem már irtam. 14-43 az áttétel, 140 km/h a vége. Kettőben gázra jön, 3.-ban kis kuplunggal egykerékre. Lehet hétvégére kész lesz a Keihin, még azzal leszek kiváncsi. Milyen szettet teszel rá? Kérdezz, ha még érdekel valami!
Nekem nem a csavarokkal van gondom,nem vagyok egy anyám asszony katonája ha szerelésről van szó ,csak nekem az a tömítés annyira megnyúlt h nem lehet már visszarakni,de viszont a külső szélre meg passzolt,ezért bizonytalanodtam el
Az O gyűrű oda megy a horonyba! A meleg és az olaj miatt kicsit megnyúlik, amikor teszed vissza, óvatosan körkörösen be kell nyomni a helyére egy tompa csavarhúzóval. De ha ilyen apróságokon elakadtok, nem tudom minek álltok neki. Pláne a csavarok cseréjének...
Az előbb áltam neki ,és pontosan ebbe a hibába ütköztem én is!
De feszigetni nem akarom,ne h vmi baj legyen,plusz még szeretném tudni h az önindítónál ugye leszedtem azt a fedelet,ami alatt van egy csavar még pluszba,de össze nemtudom rakni,mert a tömítés túl nagy abba a kis vályatba ami ott van neki!vagy az nem oda kell bele tenni?!segítsetek légyszi mert már szét b@sz az ideg tőle KÖszi
Hali!Látom elég jól sikerült a moci,mert napok óta nem vagy fent! Érdeklődnék,hogy milyen lett a járgány?Most tudnék akciós láncszettet venni,és ezért lenne fontos.
Köszi
Szasztok!
Ma ledöntöttem a motort jobboldalra, és elkezdtem levenni a gyujtásfedelet. Kijöttek a csavarok (ráadásul egy hiányzott), de a fedelet nem bírtam levenni, mert körben elemelkedett kicsit, de az önindítónál nem. Kérdésem hogy a szabadonfutó öntvényháza simán le kell csússzon az önindítóról? Legyek egy kicsit határozottabb?
Előre is kösz a választ.
Kérdés ven egy Yosimura elektronika 400E-be való 40,000ft megri megvenni és belerakni a motorba? Állitolag eszméletlen de én nem tudom megri? Valakinek valami vélemény?
Szép jó reggelt! Ahogy utána számolgatok! a S-nek az gyári áttétele 15-44-el 2.93 kell forognia az első fogaskeréknek, hogy a hátsó fogaskerék tegyen egy tejes fordulatot! Ha én most jelenleg raknék fel egy 13 fogaskereket, akkor 13-41-el 3.15 lenne a végáttétel az jó lenne terepen szerintem.Az E a 14-47-el 3.35-ös végáttétel abból indulok ki! Ha valaki tapasztalt ilyen 13-as áttételt akkor meg írhatja , hogy milyen! Kezd jó idő lenne amúgy!:))))
Amúgy 4000km van a gépben és nem nagyon volt gyepálva az előző gazdi csak divatmotoros volt aztán mikor 1 év után már azt hitte megy neki a dőtögetés elzúgott vele a parkolóházban aminek 1
kéztörés volt az eredménye
Na + megutálata a motorozást is így jutottam hozzá törött kuplungkarral na +kockára kopott hátsó gumival ami sm-en nem szép látvány
Nem vészes ez a hang csak ma észrevettem aztán gondoltam +kérdem a népet hogy mit szól hozzá
De lehet eddig is +volt ez a hang csak nem figyeltem
Csak féltem azért a gépet
Havernak husaberg van na ott vannak csörgések az azt mondta
hogy a husaberg akkor szar ha nem csörög mert akkor nem is megy
Azért azt szeretem a drz ben hogy csendes a motor nem csörög csattog
Péntekre kész a DOKI Bácsi
olajcsere, csavarok a helyén már csak fékbetét kel lelőre és csoki! ja és ápr 11-én találkozunk
talán SM-kerékkel neceseb,de ha ügyes vagy azzal is körbe találsz rajta.
De feszigetni nem akarom,ne h vmi baj legyen,plusz még szeretném tudni h az önindítónál ugye leszedtem azt a fedelet,ami alatt van egy csavar még pluszba,de össze nemtudom rakni,mert a tömítés túl nagy abba a kis vályatba ami ott van neki!vagy az nem oda kell bele tenni?!segítsetek légyszi mert már szét b@sz az ideg tőle KÖszi
Köszi
Ma ledöntöttem a motort jobboldalra, és elkezdtem levenni a gyujtásfedelet. Kijöttek a csavarok (ráadásul egy hiányzott), de a fedelet nem bírtam levenni, mert körben elemelkedett kicsit, de az önindítónál nem. Kérdésem hogy a szabadonfutó öntvényháza simán le kell csússzon az önindítóról? Legyek egy kicsit határozottabb?
Előre is kösz a választ.
Kérdés ven egy Yosimura elektronika 400E-be való 40,000ft megri megvenni és belerakni a motorba? Állitolag eszméletlen de én nem tudom megri? Valakinek valami vélemény?
Szerintem ne hagyd ki. Állat nagy buli lesz.
de alapba elég gyenge az első teleszkóp meg a hátsó is =/ ha meg öregebb a vas akkor főleg.
Mit tudtok az idei DRZ kupa pályáiról? (Kiskunmajsa, Szolnok, Lakitelek) Hobbi tudással és S-sel ezek teljesíthetők?
Kösz a választ!
Danez
kéztörés volt az eredménye
Na + megutálata a motorozást is így jutottam hozzá törött kuplungkarral na +kockára kopott hátsó gumival ami sm-en nem szép látvány
De lehet eddig is +volt ez a hang csak nem figyeltem
Csak féltem azért a gépet
Havernak husaberg van na ott vannak csörgések az azt mondta
hogy a husaberg akkor szar ha nem csörög mert akkor nem is megy
Azért azt szeretem a drz ben hogy csendes a motor nem csörög csattog