Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amatőr Te? Na ne szerénykedj.
Szia! Tényleg jó lett, szóval a gyári mikuni van benne átfúvókázva, a töbi tuningot szerintem már irtam. 14-43 az áttétel, 140 km/h a vége. Kettőben gázra jön, 3.-ban kis kuplunggal egykerékre. Lehet hétvégére kész lesz a Keihin, még azzal leszek kiváncsi. Milyen szettet teszel rá? Kérdezz, ha még érdekel valami!
Mindegyik ilyen! Hidd el hogy vissza lehet tenni. De ha nem akarod, bármelyik tömítéstechnikai üzletben vehetsz hozzá...
Most hétvégén szombaton megy valaki Majsára?
Hellloo mindeki!

Péntekre kész a DOKI Bácsi
olajcsere, csavarok a helyén már csak fékbetét kel lelőre és csoki! ja és ápr 11-én találkozunk
DRZ kupa pályái nekünk amatöröknek is teljesithetök!
talán SM-kerékkel neceseb,de ha ügyes vagy azzal is körbe találsz rajta.
Nekem nem a csavarokkal van gondom,nem vagyok egy anyám asszony katonája ha szerelésről van szó ,csak nekem az a tömítés annyira megnyúlt h nem lehet már visszarakni,de viszont a külső szélre meg passzolt,ezért bizonytalanodtam el
Szorosan jön le, mert az önindító házán is van egy O gyűrű. Másképp kiszórná az olajat... Ez am kb. 30 perces munka, ha nyugodtan csinálod!
Az O gyűrű oda megy a horonyba! A meleg és az olaj miatt kicsit megnyúlik, amikor teszed vissza, óvatosan körkörösen be kell nyomni a helyére egy tompa csavarhúzóval. De ha ilyen apróságokon elakadtok, nem tudom minek álltok neki. Pláne a csavarok cseréjének...
Jobban átgondolva,nem raktak volna gumigyűrűt ha kivülre kellene,hanem akkor lapos tömítés lenne,akk nem lényeges a kérdésem
Az előbb áltam neki ,és pontosan ebbe a hibába ütköztem én is!
De feszigetni nem akarom,ne h vmi baj legyen,plusz még szeretném tudni h az önindítónál ugye leszedtem azt a fedelet,ami alatt van egy csavar még pluszba,de össze nemtudom rakni,mert a tömítés túl nagy abba a kis vályatba ami ott van neki!vagy az nem oda kell bele tenni?!segítsetek légyszi mert már szét b@sz az ideg tőle KÖszi
Hali!Látom elég jól sikerült a moci,mert napok óta nem vagy fent! Érdeklődnék,hogy milyen lett a járgány?Most tudnék akciós láncszettet venni,és ezért lenne fontos.
Köszi
Szasztok!
Ma ledöntöttem a motort jobboldalra, és elkezdtem levenni a gyujtásfedelet. Kijöttek a csavarok (ráadásul egy hiányzott), de a fedelet nem bírtam levenni, mert körben elemelkedett kicsit, de az önindítónál nem. Kérdésem hogy a szabadonfutó öntvényháza simán le kell csússzon az önindítóról? Legyek egy kicsit határozottabb?
Előre is kösz a választ.
Köszi! Lehet, hogy ott leszünk egy haverral.
Helló.

Kérdés ven egy Yosimura elektronika 400E-be való 40,000ft megri megvenni és belerakni a motorba? Állitolag eszméletlen de én nem tudom megri? Valakinek valami vélemény?
Kiskunmajsa simán teljesíthető. DRZ 74 jóvoltából találsz fent videót: DRZ-k a pályán címmel.
Szerintem ne hagyd ki. Állat nagy buli lesz.
dr350.bnet.hu :D
de alapba elég gyenge az első teleszkóp meg a hátsó is =/ ha meg öregebb a vas akkor főleg.
Már számolom a napokat szombatig!
Szevasztok!
Mit tudtok az idei DRZ kupa pályáiról? (Kiskunmajsa, Szolnok, Lakitelek) Hobbi tudással és S-sel ezek teljesíthetők?
Kösz a választ!

Danez
szeva szonbaton akkor hajtunk ? mikor találkozunk ?Junti meg Balázsi is jön gondolom ,remélem ,meg sarazt is felveszük és gyi gyi
Szép jó reggelt! Ahogy utána számolgatok! a S-nek az gyári áttétele 15-44-el 2.93 kell forognia az első fogaskeréknek, hogy a hátsó fogaskerék tegyen egy tejes fordulatot! Ha én most jelenleg raknék fel egy 13 fogaskereket, akkor 13-41-el 3.15 lenne a végáttétel az jó lenne terepen szerintem.Az E a 14-47-el 3.35-ös végáttétel abból indulok ki! Ha valaki tapasztalt ilyen 13-as áttételt akkor meg írhatja , hogy milyen! Kezd jó idő lenne amúgy!:))))
Amúgy 4000km van a gépben és nem nagyon volt gyepálva az előző gazdi csak divatmotoros volt aztán mikor 1 év után már azt hitte megy neki a dőtögetés elzúgott vele a parkolóházban aminek 1
kéztörés volt az eredménye
Na + megutálata a motorozást is így jutottam hozzá törött kuplungkarral na +kockára kopott hátsó gumival ami sm-en nem szép látvány
Nem vészes ez a hang csak ma észrevettem aztán gondoltam +kérdem a népet hogy mit szól hozzá
De lehet eddig is +volt ez a hang csak nem figyeltem
Csak féltem azért a gépet
Havernak husaberg van na ott vannak csörgések az azt mondta
hogy a husaberg akkor szar ha nem csörög mert akkor nem is megy
Azért azt szeretem a drz ben hogy csendes a motor nem csörög csattog
Nem kell ilyen nagy rendellenes hangra gondolni ... Meg különben is két egyforma nincs semmiből
Sorry de nekem nincs ilyen hangja