Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! És hogyan szerelted be az MZ kapcsolót?
Üdv,
adm
Hali!
Nekem igazából a kapcsoló lenne a lényeg, hogy konkrétan hol vegyek, és hogyan szerelhető be. Ha ez megvan, akkor a vezetékelést megoldom. Ha teszel fel képet megköszönöm! Jóéjt,
adm
tömeg sport volt, rengetegen voltak több mint 100 induló, de volt profi kategória is! Képek nincsenek, mert itthon maradt a gépem:)) ez van mikor valaki másodnaposan indul útnak:))
Ha többféle megoldás érdekel, dobok fel én is. Bár a lényeg ugyanaz
Sziasztok!
Valaki az önindítós csavarragasztós műveletkor tett már be a gyári 16mm-es csavar helyett 20mm-eset?
Nincs gáz belőle?
ez király ,
Jó éjszakát nektek

köszi
klmszabi kiszáll. 4-kor kelek, ráadásul az óraátállítás miatt -1 óra....bele fogok halni.
Jó éjszakát mindenkinek.
Jó majd egyeztetünk!
csumi most csináltam meg az enyémet ,5000-110000 ft-ig lehet venni ledes hátsólámpát+egybe fék is rendszámtartó plusz 700-1000 között van a láb fék kapcsoló ha érdekel holnap rakok fel képeket nem bonyorult a zsinorozás se
olvass vissza!
csá, képek?
szerintem ilyesmi,de azért dobok fel holnap képet!köszi
eladó a motorom, 225 000 ft irányár. képek az adatlapomon yamaha dt125r a képek nem a mai állapotot tükrözik, mert már crossgumi van meg egy két apróság.... több mint 100000 ft lett ráköltve és ismétlem irányár. érdeklődni itt vagy telefonon 0620 479 0263 csere érdekel 250-350 ccm enduro. ja és a motornak vannak papírjai : vámpapír, adásvételi... részletek telon
Csatlakozom, ez engem is érdekel.
Tudomásunk szerint be lehet menni bármikor.Csikos motoros tanya
Annyit tudok csak hogy egy ugrató után ment neki vki olyan szinte hogy eszméletvesztése volt megminden, de el semmije nem tört szerencsére.
nm. Bár nem tudom hogy ez az amire gondolt kakukk.
köszi
2000ft szerintem belehet menni,de van honlapjuk
Nekem is kék. Bocs a minőségért. telefonos csak. nem tom hogy jók-e így a képek?
Sziasztok !

Nem tudja valaki a Lakiteleki pályára be lehet menni hétköznap ?
Kell érte fizetni ?
És ha kell mennyit ?

Kösz
hát ja,elég sok fajta van.szerintem holnap felrakom az enyém,nehogy féreértés legyen,de alcsony mint a gyári és majdnem új!van gyári kormányom is ha érdekel valakit