Hali!
Nekem igazából a kapcsoló lenne a lényeg, hogy konkrétan hol vegyek, és hogyan szerelhető be. Ha ez megvan, akkor a vezetékelést megoldom. Ha teszel fel képet megköszönöm! Jóéjt,
adm
tömeg sport volt, rengetegen voltak több mint 100 induló, de volt profi kategória is! Képek nincsenek, mert itthon maradt a gépem:)) ez van mikor valaki másodnaposan indul útnak:))
csumi most csináltam meg az enyémet ,5000-110000 ft-ig lehet venni ledes hátsólámpát+egybe fék is rendszámtartó plusz 700-1000 között van a láb fék kapcsoló ha érdekel holnap rakok fel képeket nem bonyorult a zsinorozás se
eladó a motorom, 225 000 ft irányár. képek az adatlapomon yamaha dt125r a képek nem a mai állapotot tükrözik, mert már crossgumi van meg egy két apróság.... több mint 100000 ft lett ráköltve és ismétlem irányár. érdeklődni itt vagy telefonon 0620 479 0263 csere érdekel 250-350 ccm enduro. ja és a motornak vannak papírjai : vámpapír, adásvételi... részletek telon
hát ja,elég sok fajta van.szerintem holnap felrakom az enyém,nehogy féreértés legyen,de alcsony mint a gyári és majdnem új!van gyári kormányom is ha érdekel valakit
Üdv,
adm
Nekem igazából a kapcsoló lenne a lényeg, hogy konkrétan hol vegyek, és hogyan szerelhető be. Ha ez megvan, akkor a vezetékelést megoldom. Ha teszel fel képet megköszönöm! Jóéjt,
adm
Valaki az önindítós csavarragasztós műveletkor tett már be a gyári 16mm-es csavar helyett 20mm-eset?
Nincs gáz belőle?
köszi
Jó éjszakát mindenkinek.
Nem tudja valaki a Lakiteleki pályára be lehet menni hétköznap ?
Kell érte fizetni ?
És ha kell mennyit ?
Kösz