Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjukk. ez igaz..
a szánknál csak a mocik hangja lessz nagyobb majd megkérdezzük
Tavaly én sem jutottam el de idén ha törtik haszakad... nevezünkis ha nemsérülünk le addigra, megpróbálok egybe maradni motorostul ...
igen azt tervezzük Csak én tavaly munka miatt lemaradtam róla...
Most a DRZ kupará eljutást tervezitek? én sem tudom merre van a pálya vki ha tudna egy térképet vagy hasonlót ...
igen a majsai. Kecsói az nem gázos. CSak a majdsain nem voltam nem tudom hogy merre van.
Majsai pálya... :)
milyen pálya? Autópálya vagy a kecsói gokart?
Pedíg érdemes, mert nagyon be lehet sz...pni.
Javaslom nézd meg.
Hát reméljük hogy jó idő lesz.

Amúgy tudja valaki hogy merre van a pálya? Hogy mennyi a földút? Speed géppel meg lehet közelíteni?
Csak a tekercseket rágta meg vagy a vas magot is megrángatta.
Sokat indítoztál amikor nem akart bepöffenni?
Hali
A dekni ben lévő 3 csavart sem ártmegragasztani én beragasztottam mindet utáéna leellenőriztem a lendkerékben kisem bírtam lazítani pedig csak csavarrögzítő votl nem ragasztó...
ok rendben minden várom már nagyon csak legyen legalább egy 20fok!
köszönöm.Hát hála istennek én még ilyen mélyen nem találkoztam a motorommal
Jólvan akkor megbeszéltük. És utána mennénk kecsóra. össz vissz nekünk 170 km lesz az egész.kb. max 200
Hát ezeke a csavarok azok.
Nanááá. Nekem mind1 hogy merre megyünk,csak legyek 100kmen belül szegedtöl.
mit fog ez a 6 imbuszcsavar? Már csak hogy figyeljek már oda rá
Hát kecsó előtt elmennék vadkertre. Máté, meg Tomi szeretne nyalni. Én meg fagyizni. Szal egy jó kis fagyizást is beleiktattunk.
Hali! A bizonyos csavarokról van szó, amiket be kellett volna ragasztani. Kilazultak és ledarálták a tekercset
beszéltem szerelövel jól letörölve össze lehet rakni de a visszont a száradás ideje 1 óra, és csak utána érheti az olaj szóval nem csak szét és össze rakom motyesz lesz az egész
milyen változás?
arról a bizonyos 6 db imbusz fejű csavarról ami szeret feltágulni és leszakadni a feje és szétveri a gyújtást.. Ha jól tudom.

Naneee ápr11? kisebb változások adódtak a kecsói mocizás előtt. Szólj ha benne lennél te is.
küri miről dumáltok ha meg szabad kérdezni? Lusta vagyok visszaolvasni