Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kerek
sört ne feledd!
Nem kell semkinek
Tartalékba gyári
88-89-évi.aszem de rég volt
Szerintetek mennyit lehet fizetni 2db Excel fekete felniért (makulátlan) féktárcsával 320elöl és 250hátul gumikkal Dunlop sportmax 90%-osak és egy SM-forditot telóért 2007-ek a kerekek s a teló! Kb mennyi pénz?kompletten.
Milyen évjáratú volt a gpz-d?
Szerintem tuti az meg ismerem nekem 2 évig volt gpz 94-ben
Hát nem tudom. Nézem a bikepics.com-on a gpz-ket... de egyik sem ilyen...
HELLÓ.

Szerintem kavasaky GPZ-500 tárcsa
Na még egyet a túloldalról...
Likas!
Srácok!Mi az SM gyári áttétele 15/41?
Szasztok! Teszek már fel én is képet a vasról. Ha valaki megmondja milyen első tárcsám van, kap egy sört :) (magam sem tudom...)
irígy vagyok a kipufogóra!
a felnik is szépek 1 kis apriliakopincs?
Hali.
Nagyon kemény a szecsek.
Ha nem titok hol vetted az üllés huzatot?
Üdv.BoB.
naon zsír a vas !
Elkezdődtek a matricázás első lépései
köszi,úgy lesz.
Szevasztok, jó reggelt mindenkinek! Jól eltűntem pár hétre, de hát a munka meg a dolog... azért figyelem az eseményeket.
Remélem lesz valami tavaszi / nyári összeröffenés, akár csak regionális szinten is.
Műszaki kérdés: akik "aggódnak" a szelephang (ciripelés) miatt, üzenem, hogy nem kell vele foglalkozni. Most hoztam vissza a vasat a márkaszervízből, rugóstag beállítást + szelephézag ellenőrzést kértem biztos, ami sicher alapon. Minden hézagoló lapka bőven határértéken belül volt (6300 km van a vasban), tehát semmi para. Tehát annyi a konklúzió, hogy a DRZ-nek "ilyen ciripelős a hangja". Akinek ciripel, és még nem érte el a szervizintervallumot (S: 24.000 km), az csak bátran húzza neki, a szerelő haver is azt mondta, hogy ezzel a hanggal nincs mit csinálni. :-) Csak ezt az infot akartam megosztani veletek.

Szép napos pénteket mindenkinek!
Danez
Hali Ha gondolod jöhetsz velünk is, úgy néz ki,hogy lábon megyünk tőlünk kb. 30-35 km-re van csak földút. Lehet, hogy még a kupa előtt is átmegyünk egy kicsit barátkozni a pályával, de addig remélem még találkozunk!
Jó reggelt mindenkinek Egy kis segítség a pálya megtalálásához. Kb 500m a föld út. Szeged felé a temető előtt balra ki a vízműig és látjátok onnan jobbra lesz.
Hali!
Eladó?Mi az ára?
Mátééééééé.Teis el vagy veszve bakker! Holnap megyek a mociért már nagyon várom! Naneee Nanááá hogy megy 11.én! Remélem addig rá tudok gyurni az 1 keróra! Én szólok előre hogy elmebeteg vagyok ,de ha valakit zavar az majd megszokja!
Nanee mi a stájsz? elvagy veszve rem ápr 11 én te is jössz mert ha nem mi megyünk érted de az rosszabb lessz