Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most csináltam és fém szóval nem
wiseco emelt kompr dugó, wiseco vez.mű tengely, yoshi rendszer, -15 kg felesleges fémcuccok
14-43
Asszem elég sok minden..
Bakker kosatt nemtudom de nekem kuplungal nem jön fel 3.ban 14-41es áttétellel. mi van a kipu légszürő meg a dyno-n kívül a motorodban?
Szia! Áttétel milyen van fennt?
mármint 3.-ban
Szia! Gyári Mikunival 3. kerékre jött félórája a -1 fokban
na,ezt jó tudni
Legfőképpen arra Meg a csavarokat egyenként cseréld, ne szedd ki az összeset...
arra hogy utána rúgjál be!ne elötte
Több kérdésem nem lessz remélem már csk az hogy milyen sorrendre figyeljek?
Sajnos nekem szombat munkanap, meg amúgy se vettem még cross gumikat. De köszi a meghívást. akkor jövő hét elején egyeztetünk mikor húzzuk meg a csavarokat:)
AHA
SARAZ!neked is szólt!szombaton megyünk!tudom hogy olvasod a fórumot
hát még nem tudom,szombaton megyünk endurozni,gyere velünk!11órafele találkozunk a ferihegyi fmx arénánál
csá,szerintem oldalidomok ugyanaz,legalábbi mikor vettem csak annyi volt rajta hogy drz 400,semmi más
Háj!

Azt szeretném megtudni, hogy az S-es és az E-s téelzéknek a fehér oldalidomjai megegyeznek-e? Szerintem teljesen ugyanaz mindkettő csak így kép alapján. De azért biztos ami biztos. mert ha igen akkor inkáb lerendelem az utángyártottat és nem fizetek millijóóókat a gyáriért, abból elég volt egy hátsó sárvédő is, dehát a szépségért fizetni kell.
Szombaton egy kis pályabejárás?
Ok! Jössz te is 11-én a DRZ kupára nem? Addig csináljuk meg én azt mondom meg éri! Már nem az első esetről olvasok itt hogy gyújtást zabáltak a csavarok.
Apropó Vasárnap majd 20 fok lesz nem kanyarodunk egyet?
26Nm, a meghúzási sorrendre figyelj!
Az esetek nagy részében nem szakad el, ha óvatos vagy.
Cső Skacok !
Ha leveszem az oldaldeknit, hogy meghúzzam a gyújtás csavarokat, a tömítés nem szakad szét ?
Kösszentés a csavaros segítséget! A köv olajcserénél májusban megcsinálom. Erőt tud-e valaki?Nyomaték kulccsal húznám akkor meg csak a precízség kedvéért.