Sajnos nekem szombat munkanap, meg amúgy se vettem még cross gumikat. De köszi a meghívást. akkor jövő hét elején egyeztetünk mikor húzzuk meg a csavarokat:)
Azt szeretném megtudni, hogy az S-es és az E-s téelzéknek a fehér oldalidomjai megegyeznek-e? Szerintem teljesen ugyanaz mindkettő csak így kép alapján. De azért biztos ami biztos. mert ha igen akkor inkáb lerendelem az utángyártottat és nem fizetek millijóóókat a gyáriért, abból elég volt egy hátsó sárvédő is, dehát a szépségért fizetni kell.
Ok! Jössz te is 11-én a DRZ kupára nem? Addig csináljuk meg én azt mondom meg éri! Már nem az első esetről olvasok itt hogy gyújtást zabáltak a csavarok.
Apropó Vasárnap majd 20 fok lesz nem kanyarodunk egyet?
Kösszentés a csavaros segítséget! A köv olajcserénél májusban megcsinálom. Erőt tud-e valaki?Nyomaték kulccsal húznám akkor meg csak a precízség kedvéért.
Azt szeretném megtudni, hogy az S-es és az E-s téelzéknek a fehér oldalidomjai megegyeznek-e? Szerintem teljesen ugyanaz mindkettő csak így kép alapján. De azért biztos ami biztos. mert ha igen akkor inkáb lerendelem az utángyártottat és nem fizetek millijóóókat a gyáriért, abból elég volt egy hátsó sárvédő is, dehát a szépségért fizetni kell.
Apropó Vasárnap majd 20 fok lesz nem kanyarodunk egyet?
Ha leveszem az oldaldeknit, hogy meghúzzam a gyújtás csavarokat, a tömítés nem szakad szét ?