Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudok kerózni stoppizni nekem sokkal könnyebb nem tudom miért azt sokkal biztonságosabbnak érzem, ha gáz van elengedem a féket és visszahuppanok. nem estem még előre egyszer sem, pedig már néha gurulgattam is
Bizonyos szempontból könnyebb, csak így, h messze a fék, nagyobb a valószínűsége, h dobsz egy hátast.
Olyan, mint a stoppie, ha túlhúzod, ott nincs hátraarc:szájraesel!
kelethagod látom k5 sm-ed van nézted már a gyújtásoldalon a 6-os csavarokat? Nekem is k5 van és még nem néztem+. Rögzítővel vane rakva? Vagy csak +húzták a japók . Látom k7 en már alkalmazták a csavarrögzítőt
Nálunk még tiszta takony az út tegnap csúszkáltam 1 kicsit
Jó időt kivánok mindenkinek!
Szia Laccccc látom Zagyvaszántói vagy heves megyéből csak mi ketten vagyunk még
Legalább 3.990,- ennyibe kerül a matricaszett a Motocross Outlet-be Budaörsön...
ez az ülésen állós nehezebb mint a sima egykeró?
Az első képen az azér jó, mer közöd nincs a hátsófékhez, ha túlhúztad: leves. Tapasztalat...azóta van minden motoromon kormányháccsófék.
Amúgy király
Én az esőnapot választom. Szeretem a sarat.
Semmi gond, az asszony egy tündér, bírja minden hülyeségemet.
Csak nem voltam gépnél egy-két napig (végre!), Kalocsára és Szolnokra rohangáltam. A 4-es főút mellett néztem a príma ösvényeket, bár lapos a terület! Azért egyszer majd arra is elvetődünk.

Más. Kinek milyen javaslata van a tavaszi évadnyitó közös gurulásra. Legyen szerintem két alternatív dátum (esőnap). Helyszínnek a BP-től délre eső, "központi" területet javasolnám, hogy ne kelljen senkinek 250 km-t jönnie (bár így is van, aki messze lakik), de ezt nagyjából fair play-nek tartanám.
Nem akarom feltalálni a spanyol viaszt, akinek jobb és használhatóbb ötlete van, hajrá, elő vele!
Jó felkészülést mindenkinek!
Üdv,
Danez
Hali,
Igyekszem pótolni a lemaradt regisztrációkat. Most kerülök gép elé két nap óta
Mindenki készítse a vasat, mert 10 fok van és süt a nap!
Nem tudtam mi bajom van, hát az, hogy nem láttam a napot két hónapja!
Ez tök jó!
Régebben motorozgattunk S.tornya felé, de mostanában más területeket próbálgatunk.
Voltunk már a zombai cross pályán is, persze végig földesen.
Nekem a jövő hétvége jó. Összerántom a csapatot, jó lenne ha csatlakoznál.
12 fok van Megjárattam egy kicsit a vasat Ő az
Ügyes vagy nekünk ezt miért nem mutatad meg?
Mire megtaláltam.Még 2006-ban volt.
lássuk!
Ezt én is megcsinálom!
Kakukk!
Mindenki alszik?
az a monster energis fejidom mennyibe van? nagyon teccik!
rmz 450 2006
nem rossz
ha már sarazunk ez a legfrisseb termésem!
Ez is DRZ?
egy kis sár