Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az patentszemmel is csak oda kell ráfigyelni hogy ne legyen laza, előfordult már szakadás és nemkis károkat okozott...
az végtelenített mint minden gyárin
ja
Persze hogy van, ha jól tudom csak a gyári láncán nincsen...
nekem azzal van
Szép estét Nektek!

Ha már láncról beszélgettek, akkor mondja meg van valakinek patent szemmel fölrakva a lánc ?
Konkrét nem próbáltam de próbáldmeg azt , (itthallottam) hoyg csavard be a levegő csavart koppra és félfordulatonként csavard kifelé úgy sztem eltudod dönteni mikor lesz jó de lehet még a gyertya is szar ... ez csak tanács nem okoskodás kép mondom nem avgyok szerelő (sajnos)
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem! Tavaly összel vettem a Dr350 S 92' mocit . Sajnos akkor is indítási gondokkal küzdöttem . Azóta meg lett dugozva. Először a felújítás után, aránylag könnyen tudtam indítani (berugós). Aztán 3 nap bejáratás után nem igazán sikerült.
Többször szétszedtem és összeraktam a karburátort ,dugulást gyanítottam ...? , de igy sem jött össze.Ma nagy hehezen hidegindítóval sikerült elindítanom.Utána aránylag könnyen indult melegen. Jelenség : gázráhuzásnál durrog fordulaton és ha visszaengedem a gázt magas marad az alapjárat és lassan megy vissza. Kérésem a következő lenne valami jó karburátor beállítási megoldásra lenne szükségem. Előre is köszönöm segítségeteket.
jobb oldalt a lista fölötti kék mezőben a Share föliratt alatt rákattintasz a szövegre és ott megnyílik
hol van ott chat?én nem látok semmit
Nem úgy gondoltam mintha nem az lenne
JAJ tudom hogy az van na csak ezé raknak a drz re is me így tökéletes
Ezt most úgy mondtad, mindha a drz-n nem o-gyűrűs lánc lenne.
Igen , mondjuk a lényege igazából nem az hogy kívülről legyen olajos, szíros( persze azért adnikell neki minden alkalommal ) hanem hoyg belül a görgők belseje kapjon ezért "jobbak" az O és az X gyűrűs láncok
Cső!

Véletlen nem Dunakeszi-i volt a géped?
Köszi, de ez nem az amire gondoltam...
Tehát amit ti használtok, az nem tapad/ragad annyira a láncra?
Nem gyűjti annyira a homokszemcséket?
Ez yamaha DT féklámpakapcsoló de utólag kierült hoyg az mz vagy ETZ -jé is ugyan ezen az elven működik csak picit más a formája
Szia!
Nekem is van, ha nem jönne össze amit Dávid ajánlott, akkor keress meg email-ben...
Gyertek a tagsági listára chatelni!
mármint 1 doboz? :D most csak egy legegyszerűbbet használok, ez már régóta megvan ilyen hiánypótlásra jó amíg veszek másikat de ez olyan mint a takony ragadmint a ... ebbe bele ülminden még az a szerencse hoyg csak 2 szer használtam a drz-n .
Amit most használsz az meddig bírja?
aklatt = alatt
Én is a motorexet használtam csak fél év aklatt elfogyott vmiért