Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is jelentkeznék!
bundi80@freemail.hu
20 pénz volt az összekötő. először kicsit sokalltam, de amikor megláttam milyen minőségben gyártotta le a Finster már nem bántam h vele csináltattam.
ha jól tudom 52e dob+összekötő, de inkább dumálj a Csabival /30-990-3052/
BéciDRZ!
Rajta vagy, most néztem meg.
estét.
nemjo a Vince?
miért?
Konkrét időpont / helyszín még nincs. Egyelőre azon vagyunk, hogy összehegesszünk egy normális taglistát. De lassan ki kellene találni egy tavaszi évadnyitó gurulás részleteit is.
Batu mennyi volt az összekötő csőő? meg ugy szted mennyiből jön ki egy komlett dob csővel együtt?

mert én is leakarom cserélni a Vincét
Semmi különös, csak azt hittem, valami adathalász illetéktelen csúnya betörő.
köszi jól néz ki és a hangja is brutális
az összekötőcső pedig igazi mestermunka. nagy mágus a Finster, le a kalappal előtte
Batu ez elég durván néz ki! én is iet akarok FINSTER
danez! Mikorra tervezitek a drz-s találkozót,túrát?
Köszönöm a tanácsot a villával kapcsolatban holnap+is csinálom Csak lenne már jó idő és lehetne jönni-menni
drz400sadam, megjött az összekötő csövem, fel is raktam a kipu.-t. nagyon állat hangja van, főleg amikor motorféknél visszadurrog...
nem csodálom h kiátkoztak vele a szomszédaid
így már meghallják az autósok is ha támadom őket
Lazítsd meg kicsit a csavarokat amik a villaszárakat fogják, aztán rángasd meg balra-jobbra a kormányt úgy, hogy közben a kereket szorítsd a lábad közé. Állítsd középre a kormányt, húzd meg a csavarokat és kész.
De ha csináltat az ember az sem olcsó mert szerintem csak valami jóféle anyagból kéne csinálni Nekem is estek régen a motorral aztán kicsit lehet érezni mintha keresztbe lenne a kormány de fogalmam sincs hol lehet benne nem ató nem birom +nézni a futóműálítón
http://www.motormann.hu/index.... Nem olcsók az biztos nem tudom drz hez mennyi lehet De szerintem a gyári az horror lehet
köszönöm a felvilágósítást.
Még nem regisztráltam . A kérdésre a válasz A kifli az az öntvény amibe az első teleszkópszárak csatlakoznak. van 1-2 neve pl villahíd de felénk a hétköznapi neve kifli :)
ostoba vagyok, de mi az a kifli?
nem vagy rajta a drz talin..
nem is akarsz regizni?
szia.
hát nincs kifli,de rajta vagyok
a legyártás még csak álom..több db=gazdaságosabb..
csak próbálom begyüjteni a hiányzó cuccokat..
írok ha kész a gép..
Szia Csaba ennyire halad a gép építése hogy már lámpa kell? Kiflit sikerült szerezned hozzá? Vagy legyártattad ?
Csinálj 1 gmail-os e-mail címet,és már bent is vagy!
Nag Dávid.
elérhetőség?
HALI.
Nekem ez nem megy.
TUDOK 1 ET