20 pénz volt az összekötő. először kicsit sokalltam, de amikor megláttam milyen minőségben gyártotta le a Finster már nem bántam h vele csináltattam.
ha jól tudom 52e dob+összekötő, de inkább dumálj a Csabival /30-990-3052/
Konkrét időpont / helyszín még nincs. Egyelőre azon vagyunk, hogy összehegesszünk egy normális taglistát. De lassan ki kellene találni egy tavaszi évadnyitó gurulás részleteit is.
drz400sadam, megjött az összekötő csövem, fel is raktam a kipu.-t. nagyon állat hangja van, főleg amikor motorféknél visszadurrog...
nem csodálom h kiátkoztak vele a szomszédaid
így már meghallják az autósok is ha támadom őket
Lazítsd meg kicsit a csavarokat amik a villaszárakat fogják, aztán rángasd meg balra-jobbra a kormányt úgy, hogy közben a kereket szorítsd a lábad közé. Állítsd középre a kormányt, húzd meg a csavarokat és kész.
De ha csináltat az ember az sem olcsó mert szerintem csak valami jóféle anyagból kéne csinálni Nekem is estek régen a motorral aztán kicsit lehet érezni mintha keresztbe lenne a kormány de fogalmam sincs hol lehet benne nem ató nem birom +nézni a futóműálítón
Még nem regisztráltam . A kérdésre a válasz A kifli az az öntvény amibe az első teleszkópszárak csatlakoznak. van 1-2 neve pl villahíd de felénk a hétköznapi neve kifli :)
szia.
hát nincs kifli,de rajta vagyok
a legyártás még csak álom..több db=gazdaságosabb..
csak próbálom begyüjteni a hiányzó cuccokat..
írok ha kész a gép..
bundi80@freemail.hu