Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Nekem is van egy drz 400 e változatos gyári kipuffom. 20e ft. Dabason
Debrecen mellett lakok. E betű benne van, de beinditani nem nagyon kell :D
15ezret gondoltam leömlőstől.
E betű miatt kérdeztem, mennyire hangos ? Műszakira vinném a motort.. Hol laksz és mennyi az annyi ?
gyári SM, de ki van herélve.
Hi főnix. Kipuff gyári DRZ ? Üdv Sanko
EBC jó , nem eszi a tárcsát gyorsan kopik jó a fék hatás.
SZiasztok ! Keresek gyári DR- DRZ tükör párt . Akinek van üzenjen légyszi. DR350 re kell.
Köszi.A választ.
az xr4-en(tökugyanaz a fék mint a drz-n) a bendix márkájú volt a legjobb
evvel volt a legjobb fékhatás, és 1 ujjal is satuzni lehetett
de a tárcsát ette egy kicsit de ennyit simán megért
Brembo EBC ezeket ismerem , jók.
Sinreresset szoktam.
TWR Lucas stb.
Valaki tudna ajánlani fékbetétet márkára tapasztalat alapján,mert csere előtt állok,nem vagyok otthon fékbetétek terén és nem szeretnék rossz minőségűt.50-50% aszfalt és terep használatra kellene.
Rendben, hétvégén megmérem.
összehúzza igen, de emiatt szerintem megváltozik a profilja. vagy csak az adott gumi volt túl széles? hát nemtom... dunlop sportsmart 2-essel próbáltam, de beleért nagyon. esetleg ha lemérnéd hogy neked hány mm széles maga a futófelület, két oldala között, akkor összemérném esetleg az én mostani 150-esemmel
DRZ E 160/60 as continental road attack van rajta, a láncnál van kb 5mm hely, és egyáltalán nem ér bele, a másik oldalon meg vagy 1cm. Ráírva nincs, de ahogy méricskéltük tolómérővel 4,5 col széles a felni. De akkor most ezt nem igazán értem, hogy érhet bele neked a 160as szűkebb felnin. Elvileg minél kisebb a a felni, annál jobban összehúzza a gumit nem?
okés
DRZ E verzión van? elfér rendesen? 160as gumival használod?
nekem 4collos van és sajna a 160as gumi nem áll jól rajta és nagyon beleér a lánc.... 150es gumi meg sajna elég ritka
Nah megvan milyen a felni, Honda CBR f2. Annyi különbség hogy a ráf részét felpolírozták, a ágak ilyen sötét színűek mint a képeken. Majd az enyémről is teszek képet, ha sikerül szereznem küllőset. üdv
https://s-media-cache-ak0.pini...

http://i113.photobucket.com/al...
ne várd ki a 60 órát..... ajánlott 30-onként, ha használod is, nem csak szórólapot hordasz ki vele....
Azt tudja valaki hogy mennyivel nehezebb egy fém tank mint a műanyag?
Király, köszi az infot
F.BS szilikonragasztó (magyar gyártmány) Kellően erős,nekem évek óta ezzel van fent.
Hali!

Kérdésem az lenne, hogy dekni védőt mivel érdemes felragasztani a helyére? Rendeltem erősített aluminium fedőt, csak nem tudom mivel maradna tartósan a helyén.

Köszi
Hali!
Nekem van elado direkt E-re gyartott ha erdekel csorgess meg aztan megbeszeljuk a reszleteket! 06306358366
Helo:) szeretnék drz400 hátsó lábtartót vásárolni. Ha van valakinek kérem jelezze mennyire macerás ezt feltakni a drz-E verziora ?
így van! Még az S-re is max 3000km
Mivan!?!?!?!?!
Max. 1000km, de inkább 25 üzemóra!