üdv
Gyári KTM exc 520 mocit cserélnék DRZ 400e mocira, csak hibátlan érdekel, ill papír sem hátrány:)
exc 2002 évj gyári idomok, óra , Miskolcon volt szervizelve a blokk /260e/ , 2.gazdás, müszakiztatni lehet , 2 személy, egy mübizonylatot kell kikérni , még a gyári akksi, ebböl kifolyolag kuka is mivel nem használt a moci.
elég vaddisznó a gép.
csak email, ide ritkán nézek föl...
mehesz13@freemail.hu
Hello, kb. hány km után szokták cserélni a vezérműláncot? Na meg mitől van az hogy megváltozott a motorblokk hangja, olyan üveg hangja lett. Olaj van benne, motul, nemrég lett bele rakva, még metabond is van benne. Ha valaki tudja mitől lehet ilyen enyhén üveg hangja a blokknak az legyen szíves írja már meg. Köszi
Hali. Igen megvan még. Full gyári E. Nem volt tákolva, csak lelett szedve mert egy Raptort kapott. Igen elfér mellette az sm kerék. Az újról tudok képet küldeni ha érdekel, ugyanúgy áll mint a gyári.
Sziasztok!
Eladó lenne egy kerékszettem drz 400ra!
17" - 19" , kopott gumikkal, hátsó tárcsafék nélkül.
Korrekt ajánlatokat várok! pontos ár még nincs a fejemben. De első tárcsával szarért hugyért nem adom!
+36304249754
Heló drz400e nél a hátsó teló elég gyengén muzsikál, valószínüleg nincs már benne elegendő gáz.(szakember még nem látta) ki mit javasol? Fel lehet újítani ? Vagy csere ? Esetleg milyet erdemes bele venni :) köszi előre is ;)
Szakember befúvókázza beállítja.
Nem érdemes ilyenen spórolni.
Szét barmolhatja a motort hamar.
Akár első kör után elveszhet a kompresszió
ha szétcseszi a szelepet.
Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy dr 350.en karbit cseréltem és ha visszaengedem a gázt késve érkezik vissza a fordulat,mi okozhatja ezt a problémát?.Másik gondom hogy olajcsere ota repsol 10w 40 csúszik a kuplung elötte a régi olajjal ami ki tudja mikor lett cserélve nem csúszott.
Légszűrőház teljesen gyári?
Vezérműtengely?
Kipufogó?
Nagyobb fúvokát próbálj bele.
Nekem sportszőrő van légház nélkül
sport vezérmű sebring dob.
Polírozott beömlő.
160 as fúvóka alatt nem ment el dadogás fuldoklás nélkül.
Sziasztok.
tudnátok nekem segiteni DR600rol lenne szó.. szepen indul alapjárat is jó de terheles alatt full gazon megtorpan dadog durrog.. karbit is csereltünk ami masik motoron jol muzsikál de azzal is ezt csinalja.. gyertyat csereltunk hézagot allitottunk de meg se akar jó lenni., Szerintetek mi kehet a gond?
ha jó emlékszem az sm és 0,198kw /kg