Sziasztok! drz kipuff hangal kapcsolatba írok. Volt már több egyhengeres motorom. Dr 750, 500,EXC520, Nexus500. Sok féle kipuffot próbáltam má. Haver gyári Drz400E-je gyári kipuffal olyan egyedi hörgős hangot ad ami nagyon tetszik. Mi van abban a kipuffban, ami ilyen hangot ad?
Mondd meg nekik, hogy mivel te forgalmit nem tudsz kiállítani, ezért ezt a hibát is csak ők tudják orvosolni... A felelős előkerítése is csak az ő hatáskörük..
Kiskunhalason a DéliVároskapunál van egy Dunlop-Motul nagyker. Én ott szoktam venni mindig olajat és szűrőt is. Kb. 9000Ft az 5100-as, meg ezerpárszáz a szűrő. (tavaly vettem, az idei árakat nem tudom.) Hívd fel őket, hogy mennyi és mikor tudják postázni!
De nekem is van egy találós kérdésem! A motorom alatt mindig áll egy kevés folyadék, hűtőfolyadékra hasonlít, de nem nagyon vizsgálgattam, ugyanis ez a jelenség már több mint egy éve fennáll. Se a hűtőfolyadék, sem az olaj nem hiányzik a motorból! Soha semennyi. Lefolyást sem látok sehol. De ha letörlöm a bakot, akkor pár napon belül ismét nedves. De nem érdekel annyira. Vannak dolgok, amit nem tudunk megmagyarázni pl. a könnyező sziklák...stb.
Én a benne lévő lovak izzadságának tulajdonítom.
Sziasztok. Meg tudjátok mondani, hogy a DRZ 400 S vagy E motornak mi a kereskedelmi leírása (D.3 pont a forgalmiban, ami egy egységes EU-s azonosítónak kellene lennie). Belém kötöttek az okmányirodában ez miatt mert a D.3 üres, de mas Drz forgalmikat is megnéztem amik szintén nem tartalmazták ezt, viszont például aki jár külföldre ott kérik ezt az EU-s kódot is igazoltatáskor. Nem értem ezt a szívózást, de találkozott már valaki ezzel egyáltalán? Szerintem ez baromira az ő dolguk és kötelességük lenne kitölteni ha tényleg kell ha már egy kazal pénzt fizet az ember...
Nekem most télen volt hasonló problémám. Hengerfej tömítés sérült meg, és a hengerfejnek is kellett egy kis síkolás. Beledolgozott a hengernyomás a hűtőrendszerbe.
Valaki nem tudja véletlenül a választ?
Tök mindegy mennyit megyek vele,mindig ugyan annyi víz tünik el a rendszerből,egészen pontosan 2dl.
Vízpumpát már cseréltem.
drz400e
2014 es gyártás
vagy szettben 120 + 160 60000Ft
Tel: 30-5183461
Első lámpatest mennyi lenne? Mikor évjáratú mociból van? Van esetleg bármi sérülés rajt?
köszi!
áron alul
06 30 635 9305
engem érdekelne a drz hűtővédő.kartervédő,és amit a blokk 2 oldalára kell ragasztani! az mennyi lenne?postázni tudnád?
DR 350 motoros van itt?Régen üzemelt egy fórum (dr350.bnet.hu) de már nem elérhető sajnos.Nem tudja valaki hol lehet úton érni a DR350 tulajokat?
nekem a huskyban jól muzsikál(10w60)
olcsóbb mint a motul, és semmivel nem rosszabb mint a 7110
Motul 10w40 és drz olajszűrőt honnan érdemes rendelni, hogy gyors is legyen a szállítás és 1 csomagként is jöjjön?
De nekem is van egy találós kérdésem! A motorom alatt mindig áll egy kevés folyadék, hűtőfolyadékra hasonlít, de nem nagyon vizsgálgattam, ugyanis ez a jelenség már több mint egy éve fennáll. Se a hűtőfolyadék, sem az olaj nem hiányzik a motorból! Soha semennyi. Lefolyást sem látok sehol. De ha letörlöm a bakot, akkor pár napon belül ismét nedves. De nem érdekel annyira. Vannak dolgok, amit nem tudunk megmagyarázni pl. a könnyező sziklák...stb.
Én a benne lévő lovak izzadságának tulajdonítom.
Tök mindegy mennyit megyek vele,mindig ugyan annyi víz tünik el a rendszerből,egészen pontosan 2dl.
Vízpumpát már cseréltem.
drz400e