Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06 30 635 9305
lim lomok eladóak
Helló ! Tud nekem valaki segíteni DRZ 400 E service manual-ba ?
Ha megvan még ajobbos tükö nekem kéne
ÚJ Contiental Contiattack SM 120/70r17 25000Ft
2014 es gyártás

vagy szettben 120 + 160 60000Ft

Tel: 30-5183461
Valakinek esetleg jobbos napolex tükre eladó ?
Hello!
Első lámpatest mennyi lenne? Mikor évjáratú mociból van? Van esetleg bármi sérülés rajt?

köszi!
Hali. Az enduró szett mennyibe kerül?
garázssöprés
áron alul
06 30 635 9305
Sziasztok! drz kipuff hangal kapcsolatba írok. Volt már több egyhengeres motorom. Dr 750, 500,EXC520, Nexus500. Sok féle kipuffot próbáltam má. Haver gyári Drz400E-je gyári kipuffal olyan egyedi hörgős hangot ad ami nagyon tetszik. Mi van abban a kipuffban, ami ilyen hangot ad?
nekem volt régen, miben kellene segíteni? hátha tudok..
a könyök külön eladó esetleg? ha igen mennyiért?
Mondd meg nekik, hogy mivel te forgalmit nem tudsz kiállítani, ezért ezt a hibát is csak ők tudják orvosolni... A felelős előkerítése is csak az ő hatáskörük..
E-változat, 2004-es évjárat.
Hali. Eladó DRZ 400-as gyári kormányom, kipuffogó rendszerem, 2db fehér kézvédő, hátsó rendszámtáblatartóm.
heló
engem érdekelne a drz hűtővédő.kartervédő,és amit a blokk 2 oldalára kell ragasztani! az mennyi lenne?postázni tudnád?
hali
DR 350 motoros van itt?Régen üzemelt egy fórum (dr350.bnet.hu) de már nem elérhető sajnos.Nem tudja valaki hol lehet úton érni a DR350 tulajokat?
próbáljátok ki ezt:link
nekem a huskyban jól muzsikál(10w60)
olcsóbb mint a motul, és semmivel nem rosszabb mint a 7110
Kiskunhalason a DéliVároskapunál van egy Dunlop-Motul nagyker. Én ott szoktam venni mindig olajat és szűrőt is. Kb. 9000Ft az 5100-as, meg ezerpárszáz a szűrő. (tavaly vettem, az idei árakat nem tudom.) Hívd fel őket, hogy mennyi és mikor tudják postázni!
Sziasztok.
Motul 10w40 és drz olajszűrőt honnan érdemes rendelni, hogy gyors is legyen a szállítás és 1 csomagként is jöjjön?
Vagy csak egyszerűen lyukas a hűtőd!

De nekem is van egy találós kérdésem! A motorom alatt mindig áll egy kevés folyadék, hűtőfolyadékra hasonlít, de nem nagyon vizsgálgattam, ugyanis ez a jelenség már több mint egy éve fennáll. Se a hűtőfolyadék, sem az olaj nem hiányzik a motorból! Soha semennyi. Lefolyást sem látok sehol. De ha letörlöm a bakot, akkor pár napon belül ismét nedves. De nem érdekel annyira. Vannak dolgok, amit nem tudunk megmagyarázni pl. a könnyező sziklák...stb.
Én a benne lévő lovak izzadságának tulajdonítom.
Sziasztok. Meg tudjátok mondani, hogy a DRZ 400 S vagy E motornak mi a kereskedelmi leírása (D.3 pont a forgalmiban, ami egy egységes EU-s azonosítónak kellene lennie). Belém kötöttek az okmányirodában ez miatt mert a D.3 üres, de mas Drz forgalmikat is megnéztem amik szintén nem tartalmazták ezt, viszont például aki jár külföldre ott kérik ezt az EU-s kódot is igazoltatáskor. Nem értem ezt a szívózást, de találkozott már valaki ezzel egyáltalán? Szerintem ez baromira az ő dolguk és kötelességük lenne kitölteni ha tényleg kell ha már egy kazal pénzt fizet az ember...
és mindig ugyanannyi vized fogyott?
Nekem most télen volt hasonló problémám. Hengerfej tömítés sérült meg, és a hengerfejnek is kellett egy kis síkolás. Beledolgozott a hengernyomás a hűtőrendszerbe.
Valaki nem tudja véletlenül a választ?
Tök mindegy mennyit megyek vele,mindig ugyan annyi víz tünik el a rendszerből,egészen pontosan 2dl.
Vízpumpát már cseréltem.
drz400e