Sziasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy DRZ-t azt még nem tudom, hogy S vagy E lesz. Esetleg eltudtok látni jó tanáccsal, mit érdemes megnézni vásárlásnál az ilyen típusú motorokon, vagy a típus hibák és hasonló. 2000-2004 évjáratú motorokat nézegetem. Érdemes venni kereskedőtöl vagy inkább magánszemélytől?
Köszönöm
Sziasztok!
Sziasztok,
Lassan elérkezik az idő, hogy az E-sen a lecseréljem féktárcsákat, de nem tudom, hogy milyen márkára essen a választás. Első körben a JT-t találtam viszonylag elfogadható áron. Valakinek van róla tapasztalata? Valami más javaslat esetleg? Betétet utcai motoroknál Ferodo-t használtam és nem volt vele problémám. Elképzelhető, hogy terepen is megállja a helyét? valami javaslat esetleg erre is?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok :)
Elado uj Sm hatso fekbetet Lucas markaju. (MCB 739SI tipusu ha valaki rakeres) 7500 ft ert, Debrecenbe atveheto vagy postazom is! :)
méretei (67x35,9x9,3 , 67x35,9x9,3) vagy cserélném S/E re valóra (74,9x36,1x9,5 , 74,9x36,1x9,5) méretűre
Előre is köszi :)
De ha 500e alatt gondolkozol, 2001 körüli sm610s is megteszi. Most pont ilyet gyűrök, 2-3 apró típushiba, ami könnyen orvosolható, de ott a berúgókar pluszba, dupla dob,erősebb, mint a drz.
Csak az E! Sm a 40 lóerővel lightos. De én fontolóra vennék egy husqvarna sm610s-t is! Nekem mindkettő volt/van és a drz inkább endurozgatni való, útra kevés, 140-nél elfogy, 120 után már nem kell előzni.
Még mindig vásárlás előtt állok és érdekelne, hogy szerintetek városi használatra az E verziónál mennyivel kényelmesebb az SM? Megéri lemondani a +10 LE-ről az SM futóművéért? Végsebességet tekintve van valami különbség, ha a lánckerék ugyan az?
Végigolvastam,de gondoltam teszek 1 próbát, hogy eladnád e külön.Nem vagyok abban sem biztos hogy kompatibilis e pontosan,próbáltam utánaérdeklődni és azt mondta 1 ismerős hogy bár nem 100% de valószínűleg megegyező.(ha mégis faragni kell,esetleg másik lukat fúrni,akkor is inkább ezt szerkesztem rá mint mondjuk 1 KTM ét)
Te vagy az eladó,te mondj egy árat és megmondom hogy elfogadom e.
ha végigolvasod leginkább egyben szeretném eladni,én gyűjtögettem a motor mellé hogy ha kell legyen.Motort sajnos eladtam ezek maradtak...
Neked mennyit érne meg?
az fcr-hez
leköszörülöd a bitfej végét mondjuk 2-3mm-re aztán fogsz egy vékony lapot fúrsz bele ekkora lyukat
beteszed a bitet és betolod az állítócsavarhoz
utána már tudod kézzel is tartani-tekerni de ha mégsem akkor kireszelsz egy 6-os villáskulcsot és avval állítod
Sziasztok!
DRZ 400 S-re tettem Leo Vince nyitott dobot, hanyas fofuvokaval szunik meg a durrogas, ki hanyassal jar nyitott dobbal? Gyari karbi van rajta (Mikuni).
Szélesebb mint a DRZ felni: a hátsó felni: 17x2.5, első felni 21x1.85.
Szélesebb mint a DRZ felni: a hátsó felni: 17x2.5, első felni 21x1.85.
A közeljövőben tervezek venni egy DRZ-t azt még nem tudom, hogy S vagy E lesz. Esetleg eltudtok látni jó tanáccsal, mit érdemes megnézni vásárlásnál az ilyen típusú motorokon, vagy a típus hibák és hasonló. 2000-2004 évjáratú motorokat nézegetem. Érdemes venni kereskedőtöl vagy inkább magánszemélytől?
Köszönöm
Sziasztok!
Lassan elérkezik az idő, hogy az E-sen a lecseréljem féktárcsákat, de nem tudom, hogy milyen márkára essen a választás. Első körben a JT-t találtam viszonylag elfogadható áron. Valakinek van róla tapasztalata? Valami más javaslat esetleg? Betétet utcai motoroknál Ferodo-t használtam és nem volt vele problémám. Elképzelhető, hogy terepen is megállja a helyét? valami javaslat esetleg erre is?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Elado uj Sm hatso fekbetet Lucas markaju. (MCB 739SI tipusu ha valaki rakeres) 7500 ft ert, Debrecenbe atveheto vagy postazom is! :)
méretei (67x35,9x9,3 , 67x35,9x9,3) vagy cserélném S/E re valóra (74,9x36,1x9,5 , 74,9x36,1x9,5) méretűre
Előre is köszi :)
150/60 17 Michelin Pilot Power
160/60 17 Continental Attack 20 376 46 36
El tudnád küldeni a drz 400 e hűtővédő méreteit, szeretnék csinálni egyet.
Előre is köszönöm.
Üdv
Norbi
mindenben jobb mint a drz
Még mindig vásárlás előtt állok és érdekelne, hogy szerintetek városi használatra az E verziónál mennyivel kényelmesebb az SM? Megéri lemondani a +10 LE-ről az SM futóművéért? Végsebességet tekintve van valami különbség, ha a lánckerék ugyan az?
http://forum.index.hu/Article/...
Tudok segíteni ha érdekel.
üdv.
Van egy enduro kerékszettem és első fékem eladó sorban. A kerék husqvarna agyakra excel ráfokkal van fúzve.
Ára: 90.000 Ft kompletten, gumival.
Üdv,
Gergő
Te vagy az eladó,te mondj egy árat és megmondom hogy elfogadom e.
Neked mennyit érne meg?
leköszörülöd a bitfej végét mondjuk 2-3mm-re aztán fogsz egy vékony lapot fúrsz bele ekkora lyukat
beteszed a bitet és betolod az állítócsavarhoz
utána már tudod kézzel is tartani-tekerni de ha mégsem akkor kireszelsz egy 6-os villáskulcsot és avval állítod
Valakinek van ilyen eladó?
DRZ 400 S-re tettem Leo Vince nyitott dobot, hanyas fofuvokaval szunik meg a durrogas, ki hanyassal jar nyitott dobbal? Gyari karbi van rajta (Mikuni).