Hellosztok. Az elmúlt 1 hónapba azt vettem észre a motoron hogy melegítés közbe a jobb oldal felől valami nyiszogó hang jön mikor már elég meleg a motor(3-4perc melegítés után). Bárkinek bármi ötlete ezzel kapcsolatba? vagy valami szerelő ismerős aki meg tudná mondani mi ez? vagy bárki akinek már volt ilyesmi gond. Bármi segítséget szívesen fogadnék mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi
Van pár tétel amitől örömmel megválnék. Néhány DRZ alkatrész és 1 igen frankesz protektoring meg egy ritkaságnak számító DR 650 SE (1996-2014) enduro kerékszett.
Sziasztok,
DRZ400E gyári kipufogójáról szeretnék kérdezni. Kissé hangosnak tűnik és a hétvégén a vadászok is felkapták a fejüket rá (majdnem el is csíptek), ezért azt kezdtem megnézni hogyan lehet kicsit csendesebbé alakítani. A szikrafogót kivettem és elég nagy üreg van mögötte. Olyan, mintha elég vékony gyapotozás lenne benne. A kérdésem az lenne, hogy a gyári állapothoz képest nem hiányzik semmi belőle?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
nekem is nehezen mozgott a csere megoldotta a problémát amúgy az ország melyik felén vagy megtalálható én Székesfehérvár környékén lakom, van arckönyved?
Tudsz mutatni képet a tiédről? Aha rendszámos. mindenképpen olat akartam ami papíros ugye. Ilyen van a lángautónál ugyanezzel a kóddal. 10800-ért kedvezménnyel. Köszönöm a segítséget. Egyébként nem kotyog meg semmi csak iszonyatosan nehéz tekerni. Valami tapasztalat ezzel?
Na csak rendszámosat vettél ?ugyan olyan mint az enyém :-) sajnos a kormánycsapágy cserét nem lehet megúszni olcsóbban.Én a http://www.m0moto.hu/ -ról rendeltem hozzá SSS902 szett lesz hozzá jó, és itt már a felső is kúp görögös mert gyárilag ugye golyós.
DR 650 SE / DRZ 400
DRZ400E gyári kipufogójáról szeretnék kérdezni. Kissé hangosnak tűnik és a hétvégén a vadászok is felkapták a fejüket rá (majdnem el is csíptek), ezért azt kezdtem megnézni hogyan lehet kicsit csendesebbé alakítani. A szikrafogót kivettem és elég nagy üreg van mögötte. Olyan, mintha elég vékony gyapotozás lenne benne. A kérdésem az lenne, hogy a gyári állapothoz képest nem hiányzik semmi belőle?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Érdeklődj ha kell vmi, kitalálunk vmi jó árat, a cuccok nekem csak lomnak vannak...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Mi mennyi?
köszi
Aha! 1990-es :)