Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mi lehet az optimális utcára? Kb. 160 körüli végsebességhez, mert akkor már biztos elég jó utazója is van. 15:40?
13:41 volt nekem, utcán használtam de elég rövid volt... 80-85körül a kényelmes utazó, a végét nem tudom, olyan 130körül lehetett.
ez meg ugyebár még rövidebb lenne... szerintem utcára túlságosan rövid.
terepre való
Hello! Nekem van egy hátso sárvédő toldatom /lámpás/. Ha érd. hivj vagy irj , megbeszéljük.
Hello! E-s DRZ-nek 13:43-as áttétellel kb. mennyi lehet az utazó/végsebessége?
Sziasztok! Hol tudnék beszerezni a drz-m hez hátsó sárvédőtoldatot. Valami univerzalis is jo lenne az a lényeg h világítás is legyen rajta. Köszönöm a segítséget
Itt találtam. Nem olcsó, de legalább drága és gyári.
http://www.gerecsemotor.hu/bow...
Erre kíváncsi lennék mit bír a valóságba. km , fordulat
5 percenként dugócsere?
Vagy blokk?
Tessék, a napi elmebaj rovatba: turbó DRZ
Ja, amúgy jól néz ki nagyon, viszont hát a közelebbi képeken a szélei nem túl szépek, és egy rakás pénz ja, (bár a honlapjukon jelenleg épp 0 euró)
06 30 635 9305
Egy nagy csőbilincs, és egy darab slag. Nem ég rá.
Ez az a tank csak itt aluból van:))Csak ez is horror áron van! De nagyon köszi!:)
Hali, valakinek nincs elfekvőben drz s-hez gázbowden, vagy esetleg tudja hol kapható? 100 oldalt megnéztem.
Hát igen, de én inkább enduroznék mint turáznék, igy felesleges ez a nagy tank. Ráadásul egyenesebb lenne az üléspozició meg sokkal jobban is néz ki!
Írd be a google-ba hogy "bl italia drz". Már ha ez pont olyan a képen.

Biztos hogy nem RMZ tank, hacsak nem valaki egy RMZ tankot szétvágott, és teljesen átformázott. Ami RMZ rajta, az a műanyag panelek.
akkor benéztem
nekem ha nem gyári tank egyből a túratank jut eszembe, mert kb mindenkinek az a gondja hogy kicsi, már ha tankcseréről van szó
Nem tudjátok hol lehet venni ilyen cső darabot kipuffra?
igen rmz tank csak direkt drz-re!
Köszi. de ez nem olyan tank ha jobban megnézed!Az a lényeg hogy kicsi legyen!Mondjuk ennyit nem adnék érte! De köszi:)
Amit a kolléga linkelt az RMZ tank és idom!
ez rmz tank
Suzuki dr800-dr600..bontot alkatrészek eladók érdeklődni :::06702712870
az volt a kérdés honnét lehet szerezni
használtan jó eséllyel olcsóbb és sárgább.....
az aprilia tuareg rally 125 tankját(+ülés) is fel lehet mókolni rá
még a felét sem!