a suzuki tud adni ilyet
egyik ismerős vett nem volt olcsó de nagyon nem panaszkodott
ha esztergálsz valahogy polírozzátok meg mert megeszi a szimeringet pillanatok alatt
A matrican Dakar szerepel. De érdekes mert a dakarbol en is burkoltra gondolnek. De az biztos, h csak berugos. Mennyire lehet nyugos egy berugos 650 es? A dt-m berugos volt de az kis 2T.
Köszi a választ, még annyi, hogy távtartót szerinted honnan fogok találni, mivel azt nem adnak a felnihez...:( Esztergáltatnom kell hozzá gyanítom!? Mérteket honnan szedjek?
Enyémen is hamar fellazul. Mondjuk XR-en gyárilag kotyog, és úgy a jó. A szerelő azt mondta, hogy pont az tenné tönkre a kihajtótengelyt, ha nem lenne szabad mozgása a lánckeréknek oldalirányba.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hogy az E-s drz-be belemegy az S-es enduro kerék mindenféle átalakítás nélkül, vagy kell vele szórakozni hogy jó legyen? Az E-s gyári kerékméretei különböznek az S-estől ugye?
Jól ismerem már ezeket a rajzokat és kapcsolásokat a szakmámból adódóan.
A DR-t elég egyszerűnek tartom ahhoz, hogy állandó mágneses legyen. De most ettől függetlenül nem gondolom,azt hogy terhelés nélkül tönkremenne. Az én DT-met rengetegszer használtam úgy, hogy még a pilácsot is lekapcsoltam és mindig tökéletesen működött.
06 30 635 9305