Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg ha odahúzkodod neki meg beleszippantasz
a kipufogó gázba és nincs égett olaj szaga akkor jó.
Ha meglehet fulladni tőle akkor az ott eszi az olajat rendesen.
Én nem tudom mennyit eszik mert fosott a blokkféltömítésem.
Úgy üzemóránként egy decit kifosott.
Már mint azt minimumra írtam. 1 hengeres.
Tökéletesen természetes az ezrenkénti átlag 3 deci.
De amit te írtál az már sok.
ha jó a motor és belevaló az olaj és nincs szétforgatva akkor nem eszi az olajat
nekem a ténéré fel van töltve a felső szintig, elmegy 5-6 ezret és még mindig addig van
de
én ritkán forgatom 5ezer fölé 4-4,5 ezrekkel közlekedem
Hát olyan ezrenként egy decivel lehet számolni.
De 4 ezrenként csere szóval mind1.
10W50 el lejjebb lehet tornászni.
Köszönöm szépen! Ezek már elég hasznosak voltak. Sokat segített. Az a helyzet, hogy nem venném drágán a gépet. Már megeggyeztem a fickóval 200 000 ft-ban. De még nem fixáltunk le semmit. Annyiért mit gondoltok?
link
Szia Taschner éppen az én DR650-em motorját gyógyítja itt is olajfogyasztással kezdődött minden itt nézz körül
https://www.facebook.com/pages...
te még fiatal vagy...öcsi... ezek szerint a tapasztalatok is hiányoznak a dr 650 dr 750 800 nekem van mind a három típusból van olyan is amiből több is az összes nem eszik ennyi olajat elég érzékeny a olajszintre ezek szerint ellenőrzés minden esetben a pálca kitekerése törlés a menetig vissza helyezés behajtás nélkül olaj szint.... nem behajtva!1000km alatt elfogyasztja a beletöltött olaj majd nem felét hát ez elég sok és utána következnek a foton bemutatott kopások és károsodások hengerfej illetve vezérmű himbák veztengely meg a túlzott vagy nem megfelelő tömítőanyag használat javítások alkalmával szilikon gumi hengerfej olajfuratok eltömődése tehát elég körültekintéssel az agyon szerelt olaj hiányosan üzemeltettet dr- ekkel kb ennyi dióhéjban
Ja...és figyelj legalább mit kérdezek. Tapasztalatra voltam kíváncsi. Olvasni én is tudok. Ne légy ennyire elszállva magadtól!
Tehát még mindig várom, hogy mi a tapasztalat az olajfogyasztásról?
Rákérdeztem egy külföldi fórumon, és ott azt írták, hogy a megengedett
1L/1000km. létezik ez?
Fejtsd ki pontosan mire gondolsz. Mert ez így eléggé degradáló volt. És aki lebecsüli a másik az korántsem nézem jó szemmel, mert pont azok szoktak lenni akik kevesebbet értenek hozzá. Várom az észrevételeidet te mennyit értesz hozzá.. lássuk! :) Akkor legyen nagy szád ha meg is tudod magyarázni öcsi...
köszi a képet és a választ,átgondolom,és hívlak ha kell.z
az én számom pedig a hirdetés felett található
NEM ÚGY NÉZ KI HOGY NAGYON ÉRTENÉ A DOLOGHOZ A VIDEOD IS ARRÓL ÁRULKODIK DT.......
DR 650
http://www.suzukicycles.org/Al...
ITT MINDET MEGTUDHATSZ ATIPÚSRÓL
volt egy pár régi ezer éve nem használt kacatom, de nem motoros
ilyen légpuska meg íj stb
vitték mint a cukrot
pl a slavia egy órán belül elkelt
A kék kézvédőre hajazok. Megyi? huszötveketté116
na ne basszál fel teljesen hogy te is kupec lettél,mert lefordulok a székről!
fel kell rá faragni biztos, viszont ez jobbos láncvezető és nem zárt
Köszi szépen,figyelek rá.Te jobban tudod(jobban értesz hozzá,én KTM ben nem vagyok otthon,passzol rá,rámegy simán vagy faragni kell?

mond ki nyíltan: nem mered leírni a kupec dumáid
épp a héten árultam a kacatjaim egy másodperc duma nélkül elment minden
lehet túl olcsón adtam, mert feltűnően gyorsan elmentek
szép a motorod, látszik volt van gazdája
e-mailre nem szoktam válaszolni Ini féle emberek végett, de cserébe ki szoktam írni a telefonszámom, ha sürgős az eset.
ktm-ét tudom adni,mert csak az van
Szia.Hátsó,alsó láncvezetőd nincs véletlenül?Már írtam neked a képes motoron,de nem jött válasz.Sok mindened van,hátha tudsz nekem segíteni!
60 e ft
Kerékszett mennyibe fáj?