Amúgy meg ha odahúzkodod neki meg beleszippantasz
a kipufogó gázba és nincs égett olaj szaga akkor jó.
Ha meglehet fulladni tőle akkor az ott eszi az olajat rendesen.
ha jó a motor és belevaló az olaj és nincs szétforgatva akkor nem eszi az olajat
nekem a ténéré fel van töltve a felső szintig, elmegy 5-6 ezret és még mindig addig van
de
én ritkán forgatom 5ezer fölé 4-4,5 ezrekkel közlekedem
Köszönöm szépen! Ezek már elég hasznosak voltak. Sokat segített. Az a helyzet, hogy nem venném drágán a gépet. Már megeggyeztem a fickóval 200 000 ft-ban. De még nem fixáltunk le semmit. Annyiért mit gondoltok? link
te még fiatal vagy...öcsi... ezek szerint a tapasztalatok is hiányoznak a dr 650 dr 750 800 nekem van mind a három típusból van olyan is amiből több is az összes nem eszik ennyi olajat elég érzékeny a olajszintre ezek szerint ellenőrzés minden esetben a pálca kitekerése törlés a menetig vissza helyezés behajtás nélkül olaj szint.... nem behajtva!1000km alatt elfogyasztja a beletöltött olaj majd nem felét hát ez elég sok és utána következnek a foton bemutatott kopások és károsodások hengerfej illetve vezérmű himbák veztengely meg a túlzott vagy nem megfelelő tömítőanyag használat javítások alkalmával szilikon gumi hengerfej olajfuratok eltömődése tehát elég körültekintéssel az agyon szerelt olaj hiányosan üzemeltettet dr- ekkel kb ennyi dióhéjban
Ja...és figyelj legalább mit kérdezek. Tapasztalatra voltam kíváncsi. Olvasni én is tudok. Ne légy ennyire elszállva magadtól!
Tehát még mindig várom, hogy mi a tapasztalat az olajfogyasztásról?
Rákérdeztem egy külföldi fórumon, és ott azt írták, hogy a megengedett
1L/1000km. létezik ez?
Fejtsd ki pontosan mire gondolsz. Mert ez így eléggé degradáló volt. És aki lebecsüli a másik az korántsem nézem jó szemmel, mert pont azok szoktak lenni akik kevesebbet értenek hozzá. Várom az észrevételeidet te mennyit értesz hozzá.. lássuk! :) Akkor legyen nagy szád ha meg is tudod magyarázni öcsi...
NEM ÚGY NÉZ KI HOGY NAGYON ÉRTENÉ A DOLOGHOZ A VIDEOD IS ARRÓL ÁRULKODIK DT.......
DR 650 http://www.suzukicycles.org/Al...
ITT MINDET MEGTUDHATSZ ATIPÚSRÓL
mond ki nyíltan: nem mered leírni a kupec dumáid
épp a héten árultam a kacatjaim egy másodperc duma nélkül elment minden
lehet túl olcsón adtam, mert feltűnően gyorsan elmentek
e-mailre nem szoktam válaszolni Ini féle emberek végett, de cserébe ki szoktam írni a telefonszámom, ha sürgős az eset.
ktm-ét tudom adni,mert csak az van
a kipufogó gázba és nincs égett olaj szaga akkor jó.
Ha meglehet fulladni tőle akkor az ott eszi az olajat rendesen.