sziasztok!
Sikeresen lerúgtam a berúgókaromat, az alsó bilincs tört 4felé. Véletlenül nincs valakinek méretrajza ezen alkatrészről? Le szeretném gyártatni. Dr600-ról van szó
Üdv! 1 kérdésem akadt itt a téli használat során a DRZ-mel kapcsolatban. 1 hónapja kénytelen vagyok használni nap mint nap. Ma ránéztem az olajszintre és azt vettem észre hogy a beöntőnyílásnál habos a fém, és az olajnak se olyan a színe mint eddig volt ellenőrzésekkor. Utánaolvastam h ez attól lehet h rövid távon van használva és h nem melegszik meg rendesen a motor. De indulás előtt mindig melegítem rendesen min 5 percig, de csak 10 km megyek vele kb aztán állítom is le. A kérdés h ez most okozhat a motornak valami komolyabb problémát? Olajat cserélni ilyenkor és átállni más használatra?
Sziasztok! Eladó DRZ-t (supermoto) keresek! Ha akad köztetek olyan aki gondolkodik rajta, hogy megválna sajátjától, de még nem hirdeti, annak szívesen várom válaszát. Az is elég ha megadjátok annak az embernek az elérhetőségét akit ismertek és gondolkodik az eladáson.
a leglényegesebb az hogy teljesen ki legyen takarítva és rendesen összerakva(eddig 2 motoromnál volt szar a rugózás a béna összerakás miatt
gépkönyvben nincs leírva mi kell bele? szerintem egy 10w olajjal nem tévedhetsz nagyot
DRZ 400 S-ben milyen első teleszkóp olaj (fork oil) van gyárilag? Hány W-snek felel meg?
Milyen olajat ajánlanátok bele ha javarészt csak közúton használom hosszú távú túrára?
meg csak cserébe lehet, mert ha eladom akkor elveri a nej a pénzt