Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !

Rókapimpó : A tárcsa 320 as de kb fél órával előtted hívtak hogy elviszik ! Yamaha agyméret megegyezik a suzukiéval.

Lacko74 : Benzincsap megvan. legyen 3 ezer.

drZXR : hátsólámpa megvan. legyen 4 ezer.
hátsólámpa ?
Üdv!
Nekem a benzincsap kellene.Mennyi az annyi?
Helló
A tárcsa 320-as és gyári drz agyra jó?
Mennyi lenne?
Köszi.
Üdv. 6000Ft , a betét kopott!
Szia! Hátsó féknyereg ára, állapota?
Üdv! Tudja valaki hogy lehet ebből a marving-ból a db killert kivenni? Nagyon nagypapás így.
Eladó !
érdeklődni: apriliarx125@gmail.com
06304170233

DRZ 400 S alkatrész.
Hali!
Valaki nem bont Drz-t ?
kéne nekem hűtő túlfolyó tartály és hűtő tartály kupakja
Előre is köszi :)
Üdv. 06304037232
Hello !

Légyszi adj 1 elérhetőséget .
keresek SUZUKI d650 berúgókart
DR650 !
DR650 alkatrész?
Hali a dr600 asnak mekkora a gyàri levegő ês fő fuvokâja? Gyàri swbring dobbal és 16 53 mas àttétellel 180 as föfuvokàval 6litert eszik
Sziasztok ! Eladó egy gyári drz sm féktárcsa szett első 310mm hátsó 240mm 20000ft kettő egyben és külön is eladó. 06707088513
Sziasztok! valakit nem érdekelne mélyen ár alatt suzuki dr 350-hez SZELEPHIMBA teljesen új enyémhez nem lett jó 1994-es évjárathoz van képet kérésre küldök 20 ezer ft a postát én állom!
DR 600-650 piros oldalidom eladó! Szép állapotúak. A 2db 6eFt.
70/3650837
kösz az infokat .biztos ami biztosleveszem mindig a gyujtást ,az olcsobb amugy is le kell szedni a szelepfedelet mert szivárog az olaj,ki kell kenni,15w50 jo bele? repsol? csuszik a kuplung,és csipegeti kicsit hidegen
dr 650 blokk önindítós.............. kacatok szét nézek
tény hogy kel pár alkatrész ----
... menyit ér neked az önindítás pénzben kifejezve
benyomja mind kettőt mert egy himba van benne ok........
Bár részlet, de egyik kipufogó szelepet?
Azt hogyan?
Szabadonfutós?
Akkor egy eredményes nemátfordulásnál jót odabaszhat neki
Kéne töknek önindító.
Bár terepen sokszor jól tud jönni.
ha van dekó akkor inkább azzal állítsd le pláne ha ön indítós a gép mert akkor nem hajt vissza az az öninditóhoz leállításkor mint egyébként lehet hallani leállitáskor mikor már nem fordul át a főtengely az öninditó hangját mivel a szabadonfutó csak egyik irányban dolgozik
a deko egyik kipufogó szelepet támasztja ki de mikor a bütyök megérinti a himbát azonnal rugó vissza húzza alaphelyzetbe