Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha igaz akkor mennyire pl mint egy cross-nál ?
én 1000-1200 km-nél cserélek olajat, nem üzemóránál Van amit te üzemóránál cserélsz?
Lánc-lánckerekek, fékbetétek.... Mi mást kell szervizelni egy E drz-n? Dugattyút nem fogok 50 óránként cserélni -vagy csak gyűrűket sem...
ha csinálsz egy kis hidegvágót(nekem eltört menetfúrókból van) akkor ki lehet kocogtatni
kb mindenki elbassza a csavart, mert ph fejjel kellene kitekerni, a pz elcseszi a profilt
simán elmegy 6000km az olajjal..........
1-2 alkalommal biztosan
Akkor mi?
Nem igaz...
Sziasztok! Egy kérdésem lenne mert olvastam olyat ,hogy a DRZ400-E az üzem órás. Akinek van ilyen típus az írjon már ,hogy igaz-e vagy sem. Válaszotokat előre is köszönöm. :)
Ütve csavarhúzó
Üdv!
Nekem hátsó féknek volt bekötve,de husqvarna kuplung kar+munkahenger+fékcs 1.5 m kb.
Bármelyik hidralikus kuplungos motorra jó!
fűrészeld be lapos csavarhúzósra a csavart.
vagy patentfogó hegyével fogd meg a csavart
hohoohooooo mindenkinek . Egy kis help kellene . A karbi négy alsó csavarját egyszerűen nem bírom kitekerni . kapott már WD40-et ,csavarlazítót de nem enged.Meg kellene néznem az úszóházat mert ha bedöntöm a kanyarba a vasat , a túlfolyón csurog a drága nedű .
Miben más ez a kuplung kar ? Lehet édekelne... meg mennyi az annyi ?
tovább nem is kell mérnie nagyon ...
írtam
igen lassan teker , mondhatni alig.. az aksim szinte új és maxra van töltve azt ellenőriztem ..
Nem kestetek le rola visszamondtak ugy hogy meg van me!Irtam is mail-t roekjozsi!Majd jelez vissza kerlek!
hogy érted? lassabban teker? mert akkor nem az önindítód a szar, hanem az aksid!
Sziasztok ! Ha az önindítóm szarakodik illetve nehezen teker mi a teendő ? Persze a cserén kívül !
elkelt már.. lekéstem én is
Sm első sárvédő érdekelne! Légyszives jelezz (laszlosanya@hotmail.com)
köszi!
Itt az emailom:petizoltan@tamasinet.hu
A féktárcsa érdekelne, küldtem e-mailt.
Üdv!
Eladnám dörzim...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e
-7517790
Nem tudtam hogy alu. Hosszabb menetű ugyan akkora vállú illesztőcsavar kell azt kész. Nem értettem én se hogyan tépted ki a menetet. Így már világos. Az se gáz ha nincs vállla a csevernek.