Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia..nemtudom hogy ez jó e neked.... nem foglalkoztam még nagyona drz kipuvalnekem nem gyári van rajta de ezt találtam a napokban.... http://www.kepesmotor.hu/offro...
szia.....én jártam de nekem a generátorom jött le és ment egy kört:) de ott seszikra sesemmi nemvolt akkormár:) de néha néha kattogó hangot kezdett el adni.. aztán egyre gyakrabban , aztán fulladozni kezdett és megálás és 130 000 ft kár lett a vége:(
Hali Mindenki!
DRZ 400 Alkatrészeim eladók!

06-20-5-636-213

mobilcentrum2001@gmail.com

http://www
.kepesmotor.hu/motor...

Kollegák, ma menetközben leállás, recsegő hang hallás, azt hittem lánclelökés,de nem, önindítózás,de az a dugattyút nem mozgatás,gondolkozás mi történés?
Szikra van [meg is csapott (ott meg is könnyebbültem hogy nem a csavarok szakadtak le)],kompresszió van, szelepfedelet levettem, minden a helyén, önindítónál a kis kupakot levettem,fogaskerekek helyükön, nincs kopás egyiken sem...
Kérdés:Ha a szabadonfutó adja meg magát,lehetséges az ilyen? Mert utána megpróbáltuk meglökni és ugyanazt a kattogó hangot hallottam bal alul...
A szabadonfutó "racsnijára" gondolok, szerintetek? Ha valaki járt már volna hasonlóképp, tanácsolhatna
Előre is köszönöm ha segít valaki..
Lenne egy pár megmaradt,eladó cuccom DRZ-hez:

Namura talptömítés (új)2500
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 2000
48-as hátsó lánckerék 1000
kipuf hővédő 2000
kipuf összekötőcső 6000
Ez miféle faridom lehet?
Keszits vagy keszittes egyet. Baratomnak keszetettem egyet. meg volt vele elegedve. A gyarit mintaztam le.
valakinek egy gyári csomagtartója van véletlenül (drz400s-hez)?
Az enyém XT-ről való de jó a DR-é és az XL órája is
Üdv, Ez a megoldás most megakasztott egy pillanatra. Bármelyik évjáratú spirálos DT modell műszerfala megfelelő? Más 21 colos modellé esetleg? XT pl?
Helló!Én árulom az enyémet,többet telón ha érdekel!30/9472099
Mármint én nem akarok, csak kíváncsi vok hogy birná e!?
Udv
Valaki egy vezláncfeszítő beállítást elmagyarázna?
DR650 R ről lenne szó.
Német szervizkönyvem van és annyit értek ki
a szövegből hogy 6-8n/M erővel meg kell húzni
majd visszatekerni. Ez valóban így zajlik?
Fel,és ha 21"-s kerék van elöl pontosan is mér
valaki,aki szaki a témában! meg tudja nekem mondani,hogy a gyári spirálra fel lehet-e tenni a yamaha dt 125 km óráját? láttam már több helyen
Ha intenzíven krosszozni akarok a drz vel akkor az idexek, lámpák gumi és áttételen kívül kell valamit alakítani? Valamint az amatőr versenyeket birná?
Akk megnyugodtam Ma délelőtt voltam pályán és ma nem füstölt, lehet azert mert tegnap is mentem vele
Sztem ez max 1,2 l decit ehet 1000 km en
Amelyik 1 hengeres nem csipegeti a hig olajat.azt meg kell bontani.mert selejt. Nekem a szinte uj ktm 640es fogyasztotta az olajat.de nem is gond.mert mikor utana toltesz.frissul--- longlife
Hello, na azok az utvonalak nekem nincsenek meg...kár, hogy nem tudok csatlakozni...

Amúgy kontaktolnunk kellene, tanácsadásilag, mert egy túrát(nagyot) tervezgetünk...ne röhögj ki...Új-Zélandra. Kb 3évet adunk magunknak...

Tudod, Mongóliánál jobbra xD
Nekem is csipegeti...azt mondta a szerelőm,ha 1000KM-en megszeki 5-6 decit akkor kezdünk olaj fogyasztásról beszélni...az a 1-2-3 deci amit meg eszik az még nem ok a felújításra.
Ma tolunk egy kört a Hring melletti csapáson, meg egy éjszakai túrást a Pécelrzbergen
Hát az olaj viszont 1 kicsit fogy, mert kb egy hónap alatt a nívó tetejéről az ajjára esett vissza a szint Viszont ez még az előző olajal volt.
Törökbálint-Érd-Sóskút háromszögben jó kis helyek vannak, gyakran járunk oda...szervezni kellene egy gurulást...