DÖRIKE és a többiek,szerintem lehűlt a levegő,a pára mindenhová lecsapódik,beférkőzik,szerintem ennek tudható be.Ha nem fogy sem az olaj,sem a víz,akkor kár ezt túl bonyolítani...megváltoztak a viszonyok..
Sziasztok!
Ha van valakinek eladó DRZ E króm kipuvég, megvenném!
Fontos, hogy a nyílása középen legyen, mert az S verzióé ki van tolva kicsit oldalra, ezért nem jó az átalakított dobra!
Ha lenne valakinek, nagyon örülnék!
ha sötétet,feketét füstöl,akkor sokat kap,de hidegen ha világosat füstöl nem vészes,mert hidegben szokott is (KTM-em is tolta a szürkét,és egyben volt),de holnap megnézem az enyémet mit reagál és akkor megírom
De nem teljessen fehér ahogy egyre jobbap pörög (nem sokáig) úgy sötétebb. Meg csak hidegen szivatóval... Viz sem fogy ugyhogy tuti nem kerülhet víz az égéstérbe... remélem
passzolom a kérdést, a többieknek átadom!
Fehér füst
"A legritkább mind közül, vízgőzt jelez az égéstérben, ez általában a hengerfej hi
bája,
mérlegelés nélkül kezdjük el feltörni a malacpersel
yt, mert ez a hiba rövidtávon akár teljes
motorfelújításba is kerülhet. "
Ha van valakinek eladó DRZ E króm kipuvég, megvenném!
Fontos, hogy a nyílása középen legyen, mert az S verzióé ki van tolva kicsit oldalra, ezért nem jó az átalakított dobra!
Ha lenne valakinek, nagyon örülnék!
Horváth Pali (MX bajnok) Székkutas.Nagyon korrekt és vágja a témát Tel: harminc négytízenhét harminckilenc tíz
Én nem tulajdonítok nagy jelentöséget.
Fehér füst
"A legritkább mind közül, vízgőzt jelez az égéstérben, ez általában a hengerfej hi
bája,
mérlegelés nélkül kezdjük el feltörni a malacpersel
yt, mert ez a hiba rövidtávon akár teljes
motorfelújításba is kerülhet. "