Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te milyen km órát használsz?
Gyárit?
Gyárilag az sm 15 - 41.
Nekem ez van fent.
ki milyen áttétellel használja az sm szettjét?
Hali Srácok!
Kapott a vas egy sm szettet. Kérdés hogyan lehet a kilométerórát hozzá kalibrálni?
Egyáltalán lehet ilyet ?

Ja és drz s és gyári sm szett.

Előre is kösz..
Hello!
Nekem van!
indexed nincs?
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek, posta oké:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Oneal Taranis Black 45-ös krosszcsizma a képen látható szép állapotban, hibátlan csatok, újszerű talp és orrvas, 2012es évjárat, ára 22000 ft.
6. 1000 km-et használt Arai Chaser Jolly Roger desing bukósisak. Papírjaival, dobozában, sisakzsákjával, levehető sötét pinlock fóliával! Van rajt egy Gopro kamera tartó, ami nyomtalanul leszedhető! 155.000 volt tavaly, még nincs egy éves! 75.000 ft.
7. AGV K Series XL-es ( jó L-nek is) citromsárga-ezüst-fekete sisak szép állapotban, a plexin vannak karcolások de használható az is, 20.000 ft.
8. Axo Racing két részes 54es ruha a képen látható szép állapotban ár alatt. Sajnos minimális horzsolás található a két könyökön, a jobb combon és a térden, ára 45000 ft.
9. Spyke Racing két részes 54es ruha újszerű, megkímélt állapotban. Sérülésmentes, ára 75.000 ft.
érdekel, ha még megvan
Oké,köszi,a Hátsó kell akkor,de lehet később az első is,de most csak a hátsó.
levegö csavar nics rajt.a shuber tü a 2.rovatkába .van.amugy kicseréltem 150 esre és most jobb.1.7l.benzin 32km
és semmi mást nem csináltál? tű? levegőcsavar? hát nem is csodálom hogy köhög a gép ilyen módosítás után..
175 ösröl kicseréltem a föfuvokát a gyárira 135 re és nem akar menni durroog keveset kap vele
a sport dob tol is fogyaszthat többet ha nincs benne fojtás.?
lewhült az idö - de 20-30km-en amugy sem lehet fogyasztást mérni....
Szia.
Nekem egy DRZ-m van,de ugyan ilyen problémám volt.
Nem működött a karbiban a gyorsító(be volt állva),ezért többet is evett,amióta meg lett csinálva kevesebbet eszik.
Egy próbát megér minden esetre a karbinál kell kezdeni,hátha neked is valami hasonló problémád van,sőt az is lehet hogy a súber tű van elkopva.
Üdv.
Rendben hétfőn postázom is a címre, amit megadtál 7Ezer + utánvétel.
van 4db "E" szabványos indexem feleslegbe,ha valakit érdekel!
ja amugy suzuki dr 600
sziasztok a motorom elkezdett egyre többet enni ,régebben 2l böl elmentem 30km,ert de most 2l.20 km ,miért? válaszokat várom,amugy.16 53 áttétel,sebring kipu,csuszos kuplung,ha a karbián állitok jobb lenne? pl shuber?
Kéne a hátsó! Postán,Kapocs Zoltán 6320 Solt,Kecskeméti u.11
Hát nem bírlak meg győzni :)
Szep hagja van.de a drz re finstert. Ktmre akrat :-)
Ma bejön a kolléga megnézni képen a gumit,látatlanba azt mondta érdekli,majd üzenek még!
Nekem S-van Leo-val...szerintem nagyon jó,nincs benne fojtás,de fojtással is kiváló.Van a bandánkba több KTM is 520,525,450 Doma rendszerrel,mindig azt mondják,ez ott van mint a KTM,szokták is kérni hogy pörgessem meg jól az enyémet,nem azért mert az enyémen az van de az jobban tetszik nekünk.Múltok is be voltunk ájulva..kicsit..az 525-ös aki 20 éve endúrózik,azt mondta menjek már rá a homokra és "támasszam már bele" a gépet,szereti hallani a "leóvincse" hangját :)
most őszintén?!
ha elhiszed ha nem a Finster-nek másabb a kiképzése és jobban szól ezen a motoron,míg a leo az mélyebb hangot kölcsönöz,így jobb feltenni egy 600-as motorra! hallottam mindkettőt,többet is mint kellett volna
a [Phoenix] drz-jének szebb hangja volt mint egy másik társunk x3-asának, és a srác le is cserélte,én cseréltem le neki Finsterre,azóta se hallok panaszt!