Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom hogyan de állítólag tényleg jó Csak az én dörzim nem szeretné?
Ködös szürkés fehéres :/ de a hűtővíz nem fogy.
Na egy ilyen buliban én is benne lennék.
Valaki szervezze meg és hajrá.
esetleg olyan hogy sok benzin? füst színe? próbálok szakit játszani neten keresztül
na a kici kínai szerelőket már beledarálták az olajba és gyorsan megcsinálták nanotechnológia öccsém
Állítólag ez az olaj egy full csörgő füstölő gépet "megjavított" és utánna semmi baja sem volt neki
Nektek hidegindításnál full szivatónál amikor felpörög egy kicsit a motor akkor füstöl? Ma vettem észre mert teljesen ki kellett húzni a szivatót hogy induljon. Csak a full szivatónál csinálja, egy állással benteb nem. Amúgy most volt olajcsere. Újfajta olaj lett bele téve ami vékony kerámiaréteget csinál a hengeren és javít mindent, utána olvastam és ez jó ez az olaj. Szerintetek baj ez? Am a hangja a szerelő szerint jó, csak a vez lánc feszítőnél csörög valami, de az majd egyszer csörög egy nagyot és elhalkul, valami átbillen vagy mi... Valaki járt már így hogy füstölt a motor szivatónál?
én is
írtam
motoralkatresz.eu
music24@freemail.hu
Újat akarok...de olcsót. Tehát hol lehet jutányos áron új lánc szettet kapni?
mi az e-mail címed?
Megkímélt DRZ-t keresek...igazából hibátlant :)
kb mint Kortisz vett nemrég...
valakinek van ilyen és persze eladná akkor írjon... köszi!
Hali.
Tud valaki az Alföld déli részén lengéscsillapítós szakit? Szegeden hallottam valakit, de nem tudok többet róla. Valaki ismeri?
Halló!
Olcsó lánc szettet hol tudok venni?
Keresek jó állapotú, új fajta fejidomot (csak a műanyag idom érdekelne)!
Budapest koruli foldutas gurulasban en is benne lennek.
Onnan már csak egy ugrás Sóskút és környéke
XI ker
néha a csillebércen fel és be a budaörsi erdőbe... egyébként aszfalt...
van ötlet javaslat?
Hali. Merre laksz? Merre szoktál gurulni?
erdei utakat tud valaki ajánlani Bp közelében hova érdemes /szabad kiruccanni? esetleg csatlakozhatok valakihez? valakikhez?
viszont ha nem sürgős, tudsz várni 1-2 hetet,akkor tudok neked szerezni gyári indexet,jóval a kínált ár alatt (kb fele) !
ha végleg nem lesz szerencséd, akkor szívesen oda adom az én indexeimet,ahogy azt megbeszéltük