az eredeti tömítést megtakarítottam, bekentem ezzel a tömítő pasztával /nem is ragasztónak mondanám/, feltettem, meghúztam, 1 fél nap száradás és mehet a benzin, nem fog ereszteni sehol!
Ugyan ezzel a problémával küzdöttem én is,mindenféle benzi és olaj álló gumiból készítettem tömítést, de egyik se jött be. Használt benzincsapot vettem Nagy Dávidtól ami tökéletesen működik, ha gondolod érdeklődj nála, sok mindent árul és korrekt srác .
Sziasztok! Tudd na nekem valaki hogyan tudom kiszedni teleszkópból a csúszó szárat kiszedni. Ki húzót állapotban vagy össze nyomot állapotban kell a csavart ki csavarni. Ha valaki tudja légyszi írja mán meg,előre is köszi.
Még cserélnem kell első fékbetétet,mert az kuka, kellene szerezni hozzá órát,meghajtót,spirált na meg hűtőventilláció se baj ha van egy laza motoros felvonuláson, meg még később hűtővédő, kipufogó, és sm szettemre első hátsó tárcsa
Sajnos tényleg nem lehet kapni hozzá külön benzincsap tömítést. De az új komplett csap se egy őrült összeg, 6-7e Ft körül van hozzá. ha érdekel tudod hol vagyok
Kormánycsapágy ( alsó ) szeretném eltávolítani károkozás nélkül.
Sajnos cserés és a csőről nem jön le a csapágy belső fele.
Ezt egyébként zsugorkötéssel ,vagy préseléssel rögzítik?
Lemelegíteni nem tudtam...
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek, posta oké:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Sidi 44-es krosszcsizma, hibátlan csatokkal és orrvassal, a talp kopottas, ára 11000 ft.
6. Oneal Taranis Black 45-ös krosszcsizma a képen látható szép állapotban, hibátlan csatok, újszerű talp és orrvas, 2012es évjárat, ára 22000 ft.
7. 1000 km-et használt Arai Chaser Jolly Roger desing bukósisak. Papírjaival, dobozában, sisakzsákjával, levehető sötét pinlock fóliával! Van rajt egy Gopro kamera tartó, ami nyomtalanul leszedhető! 155.000 volt tavaly, még nincs egy éves! 75.000 ft.
8. AGV K Series XL-es citromsárga-ezüst-fekete sisak szép állapotban, a plexin vannak karcolások, 20.000 ft.
9. Axo Racing két részes 54es ruha a képen látható szép állapotban ár alatt. Sajnos minimális horzsolás található a két könyökön, a jobb combon és a térden, ára 45000 ft.
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a DR 650-es SE hátsó 17 colos enduro (tehát nem SM) kereke beszerelhető-e DRZ 400S-be? Nekem 21 + 18 colos gyári enduro kerékszettem van, de azon gondolkodom kipróbálnám 17 colos hátsó kerékkel egy frankesz dual gumival a szekeret. Mivel közúton használom többet, a keréken leadott erő nagyobb lenne, kicsit robbanékonyabban gyosulna.
EGyébként ha jól tudom akkor DR650 SE-n 17 colos 2.5 col széles felni van ugye? Ha más nem lesz szerzek egy 17 x 2.5 colos felnit és DRZ agyra átfűzetem.
Első sárvédő az vadi új cross, nem a képen látható. Kompletten minden benne van.idomok(e-h sárvédő, 2 hűtőidom,3 oldalidom)+fejidom+tank, frissen festve. Acerbis márkájúak.
Utolsó ár 38e Ft. Darabokban többért eladható lenne, csak jön a karácsony...
zárt csappal motorozok,meg se érzi a motor
Sajnos cserés és a csőről nem jön le a csapágy belső fele.
Ezt egyébként zsugorkötéssel ,vagy préseléssel rögzítik?
Lemelegíteni nem tudtam...
Eladóak a képeken látható alkatrészek, posta oké:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Sidi 44-es krosszcsizma, hibátlan csatokkal és orrvassal, a talp kopottas, ára 11000 ft.
6. Oneal Taranis Black 45-ös krosszcsizma a képen látható szép állapotban, hibátlan csatok, újszerű talp és orrvas, 2012es évjárat, ára 22000 ft.
7. 1000 km-et használt Arai Chaser Jolly Roger desing bukósisak. Papírjaival, dobozában, sisakzsákjával, levehető sötét pinlock fóliával! Van rajt egy Gopro kamera tartó, ami nyomtalanul leszedhető! 155.000 volt tavaly, még nincs egy éves! 75.000 ft.
8. AGV K Series XL-es citromsárga-ezüst-fekete sisak szép állapotban, a plexin vannak karcolások, 20.000 ft.
9. Axo Racing két részes 54es ruha a képen látható szép állapotban ár alatt. Sajnos minimális horzsolás található a két könyökön, a jobb combon és a térden, ára 45000 ft.
EGyébként ha jól tudom akkor DR650 SE-n 17 colos 2.5 col széles felni van ugye? Ha más nem lesz szerzek egy 17 x 2.5 colos felnit és DRZ agyra átfűzetem.
22-es nem gyári kormányod van esetleg? végig 22-es kellene nem akarok befogót is cserélni.
Utolsó ár 38e Ft. Darabokban többért eladható lenne, csak jön a karácsony...