Űdv mindenkinek
Van egy ELADÓ DRZ sm szettröl való 240-es 4mm vastag hátso féktárcsám Jó állapotban keveset használt
Vagy elcserélném 220-as Drz E tipuséra
Akkor talán az enyém is átfog
Neked e-s drz-d van ugye? Azt akarom kérdezni hogy van-e rajt kiegyenlítő tartály mert az enyémen a sapka alatti kis cső csak ki van vezetve a szabadba, de szerintem nem egészen jó az úgy.
Na tessék!Egyébként itt a jó idő,inkább motorozzunk,mint szakmai eszmefuttatásokat végezzünk!Ha valakit érdekel esetleg Tamásiban van egy nagyon jó,és szép pálya.Az endúrósok is kiélhetik magukat,egy klassz erdei pályán,és lehet cross pályázni is.Nem tudom van-e valaki a közelből?Drz van itt több is,vannak márkatársak.Ha kell valakinek infó megtalál!Tudok küldeni egy pár perces vidit ,ha kér valaki email címre!Szép napot,jó motorkálást mindenkinek!
Ok!Nekem sincs hozzáfűzni valóm,nem okoskodás volt a szándék,mert igazából nem érdekel.Csak ismerősök és barátok generátoraival szoktam tökölni,mert ez valójában tökölős munka.A Dóka urat én is ismerem,és tudom hogy ő ebből él,ezt csinálja valószínű nagyobb tapasztalattal bír a témában,nincs ezzel semmi gond,de ezek alapján megkérdőjelezni bárki szakmai hozzáértését,hát nem tudom helyes-e?!Még egyszer bocs,mindenkitől a szemetelésért,ígérem nem teszem többet!Majd azért linkelj be kedves csizipeti egy olyan generátort amit te terveztél,vagy te tuningoltál,vagy tekercseltél meg!
Okés rendben, részemről nekem nincs több hozzáfűznivalóm, viszont egy megjegyzést az idézett levél alapján mindenképpen mondanék így átolvasva a válaszaimat: a DRZ gen. pólusai között -= 75V (AC) körüli feszültség mérhető 5000 1/min fordulaton.
Ha DRZééé-nek mégsem kellene, akkor én vevő lennék rá.
A hátsó tárcsa 220-as? E-be passzol egy az egybe?