Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! ismerem amúgy! Hétfőn hívlak!:)
Szia!
Nekem van,ha érdekel hívj:harminc 9öt30999
A második képen látszik a különbség.
A CR8E jó bele. Vagy van valami gond vele?

Valakinek hátsó lámpa? lámpa
sziasztok
Valaki tudna segíteni drz 400 be milyen gyertyát rakjak.most ngk cr8e van benne. köszi
Csá all!

Lenne egy problémám,talán valaki közületek már járt hasonló cipőben.Ma reggel indítanám a drz-t és semmi.Az indítógomb benyomására leveszi a világítást és ennyi.Elkezdetem szétbontani,átnézni a csatikat,kontaktspray stb,de nem segített.Indítórelé lehet a hibás?Indítókábellel nincs baj.A reléből jön ki még 2 szál,de nem tudom mihez lehet köze.
Nagy Dávid,ha neked esetleg lenne elfekvőben egy reléd,beugranék vele kalira és bepróbálhatnánk.
Hali.
Megeggyezés szerint.
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Szia! A két hűtő idom érdekelne,mennyiért adnád?
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
nagy.davi
d@kalocsakom.hu
Sziasztok! van valakinek eladó Hot Cams Tengelye? Köszi! Írjatok!
Helló!
Dr600-hoz hol tudok venni szelepszár szimmeringet?
Eladó DRZ használt idomok!

Az idomok nem töröttek.

www.gerecsemotor.hu
Nekem van. Viszont szívesebben válnék meg tőle ha a dobozt is vinnéd. Itt az e-mail címem: metalphepi@citromail.hu
Ment E-mail izirajder!
Sziasztok!
Újra Drz tulaj lettem!
Lenne eladó egy hibátlan állapotban lévő Yoshimura carbon dob újratömve!Nekem Drz400-on volt ehhez jó az összekötő de kisebb átalakítással máshoz is jó!Írj nyugodtan mail-t az árban megegyezünk!
Cím: izirajder2005@citromail.hu
Szia!
Ááááá már a feladás után nemsokkal elkelt....
Sorry...
Ma vettem egy 4L-es Motul 5100-ast 9500Ft-ért!
Itt http://www.delivk.hu/
Sziasztok! Ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a 2006-os DRZ400S Kék színűnek, mi a színkódja azt megköszönném. Sajnos a motoromon sehol sem találtam róla adatot, már mindenhol körbenéztem.
Valakinek eladó csomagtartója DR-Z re?
Engem érdekelne a csomagtartó, ha még megvan! igaz már elég régen hirdetted...
(hunter.3@freemail.hu)
Sikerült már valakinek ilyen hátsó sárvédőt szerezni? Ez melyik típusé, vagy utángyártott? Engem igazából a hátsó lámpa rész érdekelne, az ott elő is van készítve! Köszi
Eladó, vagy csere Cross -ra:
Sisak
Szasztok
Ha már kipufogó téma. Ti milyen pop szegecsel rögzítitek? A sima amit mindenhol lehet kapni nekem egy idő után kilazul, elég hamar.
üdv
Ok, ezt most épp benéztem, de sokszor nincs fent képesmotoron a hirdetés...
Üdv All. Drz E-re Érdekelne Kipufogó! Nyitott Dob-ok Érdekelnek.
Nekem 13 van elől. 1.-2. idegesítően rövid, viszont a 3.-4. pont fasza!