Igen,tavaly voltunk,de nem itt volt megrendezve.Orgoványból,a Szilviékkel mentünk át motorral Majsára a krosszpályán volt a buli,és az mellett volt egy kis endurós rész.Én ugyan nem tudtam versenyezni,mert a kuplungom "elhányta" magát sajnos.Igaz akkor yamahával voltam,de most DRZ-vel megyek és ilyen nem fordulhat elő!
Igen, sok szűk kanyarral és fordulóval, de nem tudom, hogy melyik nyomvonalon lesz megrendezve. Hegy 100Km-en belül nincs sehol. De nem azt írtad, hogy tavaly voltatok?
Trobee-t kellene megkérdezni a részletekről!
Helló!Ott valami erdős,parkos rész van nem?Hegyre biztos nem kell "mászni"!Egyébként van benne valami akadály szerű,gumik,vagy valami ilyesmire gondolok?!Vagy csak menni kell mint állat a fák között?!Mi is szeretnénk menni páran,a tavalyi nagyon jó kis összejövetel volt,jól éreztük magunkat!
Hali!
Igaz!
Ma voltam a pályán egy pár kört mentem rajta. Nekem tetszett! Nem tudom, hogy a lakiteleki milyen, ezért nem tudom összehasonlítani.
Kecskemétről a régi 5-ösön kell Szeged felé menni. Egyenesen átmész Félegyházán, majd a tesco után a körforgalomnál balra, majd 50m után ismét balra és ott már megtalálod.
A nevezési díjat nem tudom. Rodeo tesztnap is lesz, ha igaz!
Én is csak annyit kaptam hogy drz kupa !Félegyháza!Okt 6.
De kíváncsi lennék a nevezési díjra!?
És a pályára mien enduró pálya van?
lakitelekre hasonlít?
pontosan merre található ha Kecskemét felől megyünk?
DRZ kupa október 6. Kiskunfélegyháza ? Igaz ez? Ha valaki tud róla valami infot legyen szíves írja le a tudnivalókat... :) Link is jó Előre is köszönöm !
Eladó 2 db krossz csizma egyik rino márkájú jó állapotban 44 méret 19 eft másik sidi profi csuklós csizma újszerű állapotban keveset használt méretprobléma miatt eladó 42 méret (tényleg jó 42 lábra ebből nem kell 2 számmal nagyobb) új ára 100eft körűl van eladási ára 35eft (doboza papírjai meg vannak) képeket tudok még emailban küldeni minden kérdére válaszolok.....
küldtem a tervet,megkaptad?
Trobee-t kellene megkérdezni a részletekről!
Igaz!
Ma voltam a pályán egy pár kört mentem rajta. Nekem tetszett! Nem tudom, hogy a lakiteleki milyen, ezért nem tudom összehasonlítani.
Kecskemétről a régi 5-ösön kell Szeged felé menni. Egyenesen átmész Félegyházán, majd a tesco után a körforgalomnál balra, majd 50m után ismét balra és ott már megtalálod.
A nevezési díjat nem tudom. Rodeo tesztnap is lesz, ha igaz!
De kíváncsi lennék a nevezési díjra!?
És a pályára mien enduró pálya van?
lakitelekre hasonlít?
pontosan merre található ha Kecskemét felől megyünk?
Köszönöm!
Köszönöm!
alig futott dugószett, jó állapotban lévő hengerrel
Fordított és rövidebb is.
üdv.
Megint lenne egy kérdésem. A DRZ-mben valamilyen KTM felnik vannak. Láncszett cserénél hogy választok hátsó lánckereket? Típusspecifikus nem?
06 30 262 5500
Meddig bírja ha újra van tekercselve?