Köszönöm, igazatok van inkább nézek pár évvel fiatalabbat és amihez papír is van 500e körül, igaz, hogy utcán nem akarom használni, de valószínű könnyebb lesz majd később úgy eladni ha van hozzá. még egy kérdésem lenne, hogy az évjáratot a matricán kívül hogyan lehet megállapítani, mert gondolom sokan nem a tényleges évjárattal hirdetik. matrica meg sokszor már nem a gyári van rajt.
Szia
Nem tudom ki hogy használja de ennyi pénzért már sztem érdemes papírosat venni,teszel hozzá egy kis pénzt még és van egy amit ha később netán sm-ként szeretnél használni csak egy szettet kell venned nem egy új motort.Én papír nélkülit kimondottan csak krosz gépet vennék amit úgyse tudsz meg nem is érdemes műúton használni!
üdv
Hali.
Én hívtam aznap mikor fel lett rakva.
2005 a matricázása!
Idomok sárgák oldalt az sem gyári.
Terelgette a szót hogy a faluból megvenné valaki meg minden....
Ne gyere még majd ha nem viszi el akkor lessz eladó meg ilyenek........
?
Ja és 5eft sem enged az árból mert ez a legolcsóbb.......
De 500eft ért már papírtost találsz.
üdv.
Sziasztok!
Valakinek volt már hasonló gondja a DRZ-vel?
Alapjáraton szépen jár a motor, de egy kis gáz húzástól fullad és dadog. Ha megyek vele és szépen alapjáraton felváltogatok 5.-ig akkor jó, de ha odahúzom a gázt akkor csinálja ezt. Légszűrő tiszta, gyertya ki lett cserélve, meg egy kicsit nehezen teker az önindító, pedig új az akksi. (nekem azt mondták, hogy a membránt kell kicserélni)
Sziasztok!
Nézegetem a drz-ket és találtam egy feltűnően "olcsót" köztük. szerintetek az, hogy okmányok nélkül van ezért kerülhet ennyibe vagy valami baja lehet vagy megvan szorulva az ember?
Értem erre még nem is gondoltam !remélem a szerelő megmondja h mivan hétfőn elkell vinnem !
de tölteni csak tölt mert indul mindig már vagy 3honapja így motrozunk!indul mindig melegen csak gázzal indul inkább!
az az igazság hogy nem lett beálítva a karbi mikor teljesen fellett újítva a motor és a karbi is darabokra lett szedve!arra is tudok gondolni nem e csak adni kell neki vagy elvenni az anyagot
csak versenyen nem hinném hogy jó dolog mert elég motorozhatatlan így!
nekem akkor csinált ilyet a dörzi, mikor a fesszabályzó nem töltött eleget, mert kiment dióda. (előtte tekercseltettem meg a generátort, mert lezabálták az elszabadúlt csavarok. nem tom, hogy ettől-e)
Valaki tapasztalt már hasonlót?
rossz úton megyek E DRZ vel húzom nyélen semmi baj!
engedem el a gázt utánna húzok kicsit és mintha leakarna álni, kihagy!
milehet?benzint kaphat sokat?vagy a levegő?
Felújítás óta ezt csinálja!
még nemlett álligatva!
gyertya csere is volt felújításban!
Kerekelni sem lehet!
amiest felveszem megyek 2métert már megint kihagy!
Valaki aki hozzátud szólni segítsen
Már nincs sok időm mert jólenne versenyre megjavítani:)
FONTOS: Deknivédőket rendeltem ettől az úrtól (az oldalon azt írja: igényesen méretpontosan hajlitva). Nos ebből szar sem igaz mert az enyémet kb mintha egy részeg baszta volna be a prés gépbe... nem teljesen középen van a hajlítás körben. azért ez igen 5000 forintért... hihetetlenek
nem vagyok egy nagy szerelő de le kell vennem a bal oldlalt a deknit mert beütötte a váltó és ilyenkor új gumit kell aá rakni, talán azt nem szimeringnek hívják mit tudom én...
Nem tudom ki hogy használja de ennyi pénzért már sztem érdemes papírosat venni,teszel hozzá egy kis pénzt még és van egy amit ha később netán sm-ként szeretnél használni csak egy szettet kell venned nem egy új motort.Én papír nélkülit kimondottan csak krosz gépet vennék amit úgyse tudsz meg nem is érdemes műúton használni!
üdv
Én hívtam aznap mikor fel lett rakva.
2005 a matricázása!
Idomok sárgák oldalt az sem gyári.
Terelgette a szót hogy a faluból megvenné valaki meg minden....
Ne gyere még majd ha nem viszi el akkor lessz eladó meg ilyenek........
?
Ja és 5eft sem enged az árból mert ez a legolcsóbb.......
De 500eft ért már papírtost találsz.
üdv.
Valakinek volt már hasonló gondja a DRZ-vel?
Alapjáraton szépen jár a motor, de egy kis gáz húzástól fullad és dadog. Ha megyek vele és szépen alapjáraton felváltogatok 5.-ig akkor jó, de ha odahúzom a gázt akkor csinálja ezt. Légszűrő tiszta, gyertya ki lett cserélve, meg egy kicsit nehezen teker az önindító, pedig új az akksi. (nekem azt mondták, hogy a membránt kell kicserélni)
Nézegetem a drz-ket és találtam egy feltűnően "olcsót" köztük. szerintetek az, hogy okmányok nélkül van ezért kerülhet ennyibe vagy valami baja lehet vagy megvan szorulva az ember?
Ennek a moped rallynak a részletes útvonalát nem tudjátok véletlenül?
de tölteni csak tölt mert indul mindig már vagy 3honapja így motrozunk!indul mindig melegen csak gázzal indul inkább!
az az igazság hogy nem lett beálítva a karbi mikor teljesen fellett újítva a motor és a karbi is darabokra lett szedve!arra is tudok gondolni nem e csak adni kell neki vagy elvenni az anyagot
csak versenyen nem hinném hogy jó dolog mert elég motorozhatatlan így!
rossz úton megyek E DRZ vel húzom nyélen semmi baj!
engedem el a gázt utánna húzok kicsit és mintha leakarna álni, kihagy!
milehet?benzint kaphat sokat?vagy a levegő?
Felújítás óta ezt csinálja!
még nemlett álligatva!
gyertya csere is volt felújításban!
Kerekelni sem lehet!
amiest felveszem megyek 2métert már megint kihagy!
Valaki aki hozzátud szólni segítsen
Már nincs sok időm mert jólenne versenyre megjavítani:)
Igaz még a motor megy szervízbe jövőhéten!beállításra!
de ha tolni kell is megyünk
Lakitelken fasor az enduro pálya szűk fordulókkal!