Az lenne a kérdésem, hogy a gyári suzuki feliratos kulcsot, ami kb így néz ki
________
| suzuki |
| |
|_|
Szóval ez a téglalap :D Lehet másoltatni?ű
Előre is köszi.
A DR-Z400S generátora 200 W-os, amit nem illik tartósan 150-160 W-nál többel terhelni.
Ha csak a markolatfűtéssel fogod terhelni (+ világítás), akkor max terhelés esetén is csak 100 W-tal (40+55+5) terheled. Ettől még baja nem lesz.
Az Oxford markolatfűtés meg egyébként is olyan, hogy max teljesítménynél 50 C-ra fűti fel a markolatot. Ha nem hot-dogot szeretnél rajta készíteni, akkor úgysem fogod ezen a fokozaton sokáig üzemeltetni
Arra figyelj, hogy ne direktbe kösd a markolatfűtést, relézd le , és csak gyújtás mellett működjön. Ellenkező esetben (ha pl. rajta felejted a fűtést, vagy valami "kedves" járókelő tréfaként bekapcsolja) villámgyorsan le fog merülni az akksid.
Hengerfej problémám akadt a Dr 350 -em be le szakadt a kipufogó szelep tányér segitséget esetleg alkatrész pótlási ötleteket szeretnék kérni. Hengerfej,dugatyu, cserére szorul.
Sziasztok!
Hány W-os generátor van pontosan a DRZ 400S-ben?
Van valakinek a generátorról kis dokumentációja esetleg?
Hány amperrel terhelhető max?
Egy Oxford markolatfűtésen gondolkodom, ami max. 40W-os (12-18-30-40W tartományokon működik), de szerintem ez sok lesz a generátornak, mert szerintem le fog égni...
(Annyit tudok, hogy a tekercsek 0.8 mm-s rézvezetékek, és maximum 0.85-ös fér bele. )
ezen kívül eladó még egy endúrós Shift márkájú ruha szett ( búszárú nadrágos )
1 db Polisport márkájú protektor ing
1 pár NoFear térdvédő
1 pár 44 es Axo Boxer csizma, használt.
ha valamiröl érdekelne kép akkor írj vagy hírv
apriliarx125@gmail.com
06 30 417 02 33
Amúgy elég masszívnak tűnik. Csövet gondolom valami automata csőhajlítóval csinálod, tehát egyedi kormányt is tudsz görbíteni? Mármint ami szimmetrikus.
Mellesleg hova valósi vagy? Adatlapod hiányos kicsit.
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
Suzuki DR-t szeretnék venni, de sajnos nem tudok dűlőre jutni, hogy a 250-es vagy a 350-es változatot érdemesebb-e megvenni. Tudnátok segíteni a kérdésben? Érvek/ellenérvek?
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek benneteket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári suzuki feliratos kulcsot, ami kb így néz ki
________
| suzuki |
| |
|_|
Szóval ez a téglalap :D Lehet másoltatni?ű
Előre is köszi.
Esetleg meg van még a hátsókerék? Érdekelne!
Üdv.: Gábor
Ha csak a markolatfűtéssel fogod terhelni (+ világítás), akkor max terhelés esetén is csak 100 W-tal (40+55+5) terheled. Ettől még baja nem lesz.
Az Oxford markolatfűtés meg egyébként is olyan, hogy max teljesítménynél 50 C-ra fűti fel a markolatot. Ha nem hot-dogot szeretnél rajta készíteni, akkor úgysem fogod ezen a fokozaton sokáig üzemeltetni
Arra figyelj, hogy ne direktbe kösd a markolatfűtést, relézd le , és csak gyújtás mellett működjön. Ellenkező esetben (ha pl. rajta felejted a fűtést, vagy valami "kedves" járókelő tréfaként bekapcsolja) villámgyorsan le fog merülni az akksid.
Hány W-os generátor van pontosan a DRZ 400S-ben?
Van valakinek a generátorról kis dokumentációja esetleg?
Hány amperrel terhelhető max?
Egy Oxford markolatfűtésen gondolkodom, ami max. 40W-os (12-18-30-40W tartományokon működik), de szerintem ez sok lesz a generátornak, mert szerintem le fog égni...
(Annyit tudok, hogy a tekercsek 0.8 mm-s rézvezetékek, és maximum 0.85-ös fér bele. )
karesz fényképes hirdetése
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/
...
meg még sok más DRZ alkatrész is !
ezen kívül eladó még egy endúrós Shift márkájú ruha szett ( búszárú nadrágos )
1 db Polisport márkájú protektor ing
1 pár NoFear térdvédő
1 pár 44 es Axo Boxer csizma, használt.
ha valamiröl érdekelne kép akkor írj vagy hírv
apriliarx125@gmail.com
06 30 417 02 33
https://picasaweb.google.com/p...
Mellesleg hova valósi vagy? Adatlapod hiányos kicsit.
Köszönöm.
Suzuki DR-t szeretnék venni, de sajnos nem tudok dűlőre jutni, hogy a 250-es vagy a 350-es változatot érdemesebb-e megvenni. Tudnátok segíteni a kérdésben? Érvek/ellenérvek?
Köszönöm.
Sokat adtam el már belőle, főleg futárcégek veszik pl. V.I.P.
16e a gyári.
Meg de megmarad nekem!
Bocsi.
üdv.