Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nemrég vettem a lidl-ben,300 ft/csomag áron.
kipufogóba keresek drót szövet hallót azt amit perforált-cső kőré szoktak tekerni,
hogy ne fúja ki a gyapotot, kb. 40X50 cm.
hol tudok ilyet venni?
11e az eves dij nekem!
Szia! Kérdés!
Amit belinkeltél, azt írtad neked is ilyen van a DRZ-n:

http://universalmotor.hu/shop....

Felmegy a gyári helyére vagy kikell fúrni a sárvédőt?
Semmiképp sem akarok átfúrni..
Ja és gondolom nemkell hozzá semilyen ellenállás..?

Köszi!
megismételhetnénk a tavalyit, vagy valami hasonlót
és már tesztelnénk is a paripát
Mázlista.
Nálam ez a szám 15, viszont brutál a gép.
Remélem mihamarabb kipróbáljátok.
Szia.
Nekem van eladó.
Kicsi alku belefér, és a szállításban tudok segíteni. Itt megtalálod
Mai indítás során azt tapasztaltam, hogy a berúgókar belever a lábtartóba. Tehát úgymond "túlszalad". Ezt mi okozza, eltört valami vagy csak elállítódott?
LTZ összekötőcső kell hozzá
én csak kívülről láttam szóval nekem nemvolt ltz-m.....csak drz-m szóval boztosat nemtudok mondani...
Mármint hol van benne +kanyar? Ahol a dob rámegy a csöre ott ugyanolyan? Én arra vagyok kiváncsi hogy a drz sport dobot feltudom-e tenni az ltz-re? Előre is kösz
és mit akarsz venni helyette amugy?
az ltz ben van egy nagyobb kanyar a drz hez képest-----a drz majdnem eygenes ahoz képest teljes hoszában..
ja nem ,,még itt van a nyakamon
NEM
Hello!
A segítségetek kérem. A drz és az ltz kipufogoja úgyanolyan alakra és elhelyezésre ? Elöre is kösz
na vettél már mocit az rmz heylett? vagy mit akarsz venni tudod már?
hali Gabó add le a rendszámot azt kész
ti mennyi teljesítmény adót fizettek drz re.....normális az hogy nekem 4500 ft jön ki? anyám sokalja egy kicsit mert az apámnak egész évre ennyi egy autóra....suzuki swift 1000ccmre... nekem drz-m van...
valaki hozzászólás?
!DRZ-re való NYITOTT RENDSZER eladó! akit érdekel írjon mailt, lesz kép, ár is: roekjozsi@freemail.hu
Eladó! METZELLER TOURANCE 150/70 R17 -es gumi! Drz-S -en használtam supermoto kereken, de valami jobb utcai gumira lenne szükségem! Ez inkább terepre való mint utcára! Utcára is jó de nekem nem jön be! Ha van cserébe egy jó utcai gumid cserében is érdekel vagy eladó! Akit érdekel írjon! Üdv.
Hello.
Bocsi tegnap jutottam géphez itt vannak a méretek:
Mennyit gondoltál érte? üdv.
Hali valakinek van enduro szettje eladó?és ha igen mennyiért adja elöre is köszönöm