Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki így unatkozik!
Hali na mi van a motoroddal? elment már?
Ennyi!
Tudod te mi a jó!
ha sok kidobni való pénzem lesz megcsinálom ilyenre az enyémet
Veszi a lapot rendessen!
Nagyon tuti!
Taláétam pár fotót.
üdv.
köszi már vettem egy wp-t!
Ha kell van fordított telóm!
Mikor még nemvolt meg a drz-m akkor nekem is ktm ill.husa ill husky volt meg egy csomó más de rábeszélteka drz-re és nem bántam meg---aztán meguntam 4 év után ..meghirdettem de szerencsére nem vették meg...utánna meggondoltam magamat mert aztmondta mindkét motorszerelő ismerősöm hogy a drz-nél nincsen jobb motor--a ktmeket szétthajtják de a drz az birja! ígyhát tavasszal kap egy fordított telót és egy ktm felnistette SMnek! hajrá drz
A maradék még mindig eladó!
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Hát mer a DRZ a legjobb!
Amúgy DRZ-m volt már pár db.
Enduróztam sokat és gondoltam átnyergelek SM re mert arra kevés volt a DRZ.
Ez meg túl KTM.
Szóval DRZ.
Ennyi.............
szerintem mint minden dologba itt is a drágábbata jobbat érdemes....szerintem az iylen 15 000ftos cuccokkal nem érdemes foglalkozni..ne ezen muljon......a motor lopás mert akkor nem 15 000 et spóroltunk meg hanem buktuk a motor értékét! ami akár több milla is lehet.....én tavasszal akarok szintén venni majd valami komolyabbat,mármint riasztót a drz-m re......én nem a kínai márkát ajánlom hanem ugyanúgy ahogyan lakatban is a jó német minőséget!
Hali mindenkinek,

Valakinek van tapasztalata riasztóval kapcsolatban? Milyet érdemes / nem érdemes beszerelni?
Én már sokszor elgondolkodtam rajta, hogy lecserélem valami túra motorra pl. SV-re vagy hasonlóra. Aztán mindig rájövök, hogy ennél sem jobb, sem rosszabb nem kell :):):):):)
Én másodszor is DRZ-t vettem.
Nálam bizonyított.
Én ezt nem értem!?! Akárhány KTM-essel beszéltem, mind lenézte a DRZ-t, hogy mi ez a szar, hogy lehet egy ilyen vacakkal motorozni, bezzeg a KTM! Beszéltem olyan motorossal, aki azt mondta, hogy feléjük narancssárga köd van, és égő, ha más géppel motorozol! AKKOR MOST MI VAN? MIÉRT AKAR MÁR A SOKADIK KTM-ES DRZ-T? Mégse annyira szar? Vagy, ha drága a ló, akkor jó a szamár is. Na mindegy nem az én dolgom, nekem DRZ-m van amit nem kell elcserélnem.
HALI MINDENKI!
KTM 560 SMR-t cserélnék értékegyeztetéssel DRZ-re.
06-30-44-88-023
hali valaki esetleg cserélne? van egy KTM LC4 duke2 mocim 2006os évj de nem ekkor vásárolt. 5980km es karcmentes szalon állapot..pályára.
cserélném DRZ400ra.
bövebben ise07@freemail.hu
hali
valakinek 320as tárcsához van eladó fékadapter?
drz-e hez
vagy valaki aki tudna ilyent csinálni?
pedig elküldtem e.mailben.
na ezt kipróbáljuk :D
Deszka lehet érdekelne. Küldtem mailt.
a kétezres vizes smirgli után végig kell szaladni az idomon gázos forrasztóval(vagy hőlégfúvó de ezt nem próbáltam még)
visszakapja a fényét egyből
csak előtte nem árt gyakorolni a belső felén mert gyorsan megolvad ám
ja és még annyit hogy ugye az Audi A6 nak szar a lámpája behomályosodik na azt is így csináltam meg becsiszolás és azzal az alumínium polírozóval rámentem és megspóroltam 10-e Ft ot
én is tőlük rendeltem csak alufelnihez nagyon jó a cumo és gyorsan kijött , amúgy szerintem ha nagyon finom vizes papírral (800-2000-ig) felcsiszolod jó lesz lépcsőzetesen én mikor a felnit csináltam 2000 ig csiszoltam be de az már tükör volt utána azzal a polírozó cucal átmentem rajta nagyon szép lett, főleg ha vannak mélyebb karcok azt csak csiszoló papira tudod kiszedni