Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képeket küldenél róla adatlapon ott email cím.
sziasztok ..esetleg van valakinek eladó drz enduró hátsókerék ?
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a DRZ400S-en az elsőfék gyári gumi fékcsöve, a nittelt szerelvényeket is beleszámítva pontosan hány cm végtől-végig?
Az E-s és SM verzión rövidebb fékcső van úgy tudom, tehát azok nem jók.
Előre is köszi!
Ha netán elfelejteném írj rám.
06-20-5-636-213
OK!
Ha holnap délután megtelel küldök mert ma nem vagyok otthon
nekem van egy balos kis esztétikai hibával, de nem lyukas ha Dávidnak nincs eladom neked
E hűtő balos hibátlan menyi?
S es hűtőm van hibátlan.
E is van.
Azkicsit meg van nyomva.
20-5-636-213
Lehetne esetleg egy képet kérni róla amin látszik a dőlésszöge? Ami most a gépemen van attól tartok amit MÓVÁRIDRZ is írt. De ha ez jó akkor biztosan megvenném. Köszönet!
Kb. annyira függőleges mint a gyári,nekem meg avval simán átengedték régen.
Most látom.Már beszéltünk telefonon.
Oké.Köszönöm.
Üdv.Azt írták téged keresselek ha DRZ hezz cucc.Nekem egy jobb oldali hütő kell.
keresd Nagy Dávidot a forumon
Üdv.mindenkinek.van egy Suzuki DRZ 400 E motorom (2003).A jobb oldali hűtő ki lukadt ,ha van valakinek eladó akkor arra vevő lennék.Előre is köszönöm.
szia....tudom h nem tőlem kérdezted de negm pár éve itt mosonmagyaróváron azért büntettek meg 20 000ftra mert a rendszámtáblám sajna nem 90 fok és környékén állt hanem úgy abbana szögben ahogy adrz 400 e hátsó sárvédője van kb 45 fokban és nem meghajlított rendszámtáblám volt...
DID lánc nekem 10-et megy el.
Gyári 20-at.
Hali! A hátsó lámpa érdekelne. Kérdéseim: A rendszámtartó része mennyire függőleges? Vagyis műszakin átmenne-e vagy a sünök szólnának-e hogy esetleg nem jó?
kb évente...1-2 000kmt
eddig egíyedül motoroztam.....kb 15 éve egyedül mocizok szóval....egyedül unalmas----- de talán majd idén aphofissal motorozunk egy karikát.... de amugy nem is nagyon szeretnék többet menni mert nincsen havi 30 000ftom benzinre plusz ez az!
Keveset mész
Nálatok mennyit bír ki -egy láncszett cak pakk? kinek meddig jó?
az normális ,hogy nekem 4 éve birja kopás nélkül?
Köszi, fasza a cucc :D
Nem találtam a boltban 2000es csiszolót, csak 1200ast, de így is elég jó lett, gázos cuccal csináltam, pénteken kipróbálom hőlégfúvóval is. Nem mondom, hogy olyan mint az új, de sokkal jobb mint volt. Itt egy pl.: első sárvédő, kidörzsölte a teló szára:
Hát ezen jót mosolyogtam!