Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodj meg, ha nincs olaj a motorban attól nem fulladhat le lassan balra kanyarodás közben. Az ilyentől inkább csak be szokott sülni...
mit kéne látni ?
üdv!

haverom most vett egy drz E gépet, és az olajpálca nem mutat semmi olajat, pedig a kereskedés azt mondja, hogy ők most cseréltek benne olajat. (a tank előtt a vázban kell olajat tölteni és ellenőrizni ugye?)

a másik probléma fél nap használat után hogy lefullad a gép. Én elektronikára gondolok, vagy valami kábel testelésre, mert úgy vettük észre, hogy megfordulásnál csinálja ezt, amikor szépen lassan 1-esben balra fordul a motor. Ez a probléma még nem lépett fel senkinél? Mert ha olaj nincs is a gépbe(a nívó szerint tök száraz) attól nem fulladhat le ugye?
valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/2179074_suzuki_dr_1993
Szia

Jó lenne menni egyet, de kicsit félek, hogy ott a mezőőrök üldöznének minket. Emlékszel, a múltkor is volt belőlük néhány...
Viszont az az ötletem támadt, hogy elmehetnénk Balassagyarmatra terepen. A múltkor már elindultunk, de egy-két probléma közbejött, s nem mentünk végig. Viszont egy Kerepes-B.gyarmat túra jó lenne. Egy másik fórumon vannak srácok, akiknek a GPS--ben megvan a track az útvonallal, ők eltudnának minket vinni. És jó tempósan is mennek....

A Nagytarcsai pályáról hallottam ezt is azt is...Nem tudom, hogy most mi a státusz. Az biztos, hogy tárt karokkal nem várják a motorosokat. A kertek alatt lakók biztos többet tudnának mondani ez ügyben.

100 szónak is egy a vége...Valamerre menjünk, csak lőjenek le. Taki jókat szervezett, csak szegény most lesérült...A múltkor amikor az alföldön nyomultunk kérészül, helyenként úgy néztek ránk, mint a gyújtogató a vizes szalmára. Pedig nem sértettünk tájvédelmi zónát...
Szia!

De tök véletlenül van egy DRZ-s kipufogóm! Az FMF dobra cseréltem. Lehet hogy szar üzlet volt, de nekem nem keltet az FMF mert nyitott volt s nagyon hangos...
Viszont! kisebb átalakítás nélkül az E-első csöre nem passzol az S hátsó dob! Néhány milliméter hiján nem jön össze... Ezt azért irtam csak ide, ha netán ilyen terveid lennének. Ez E elsö csöve vastagabb mint az S- szája a bilincsnél. Képem nincs, mert anyáméknál van a kipuff a sufniban. Ez már az ujabb verzió asszem 2005-ös. Van rajta csomagtartó.... Szólj, ha kell s megdumcsizzuk.
Hali !

Nincs valakinek DRZ-S eladó kipuffja ?
Hello,szevasztok!
Sürgősen szükségem lenne egy Dr 600-as kipufogóra,valami nem tul hangos esetleg gyári-ra !
Várom segitő válaszotokat,köszi !
Nem rossz!
Hali.
Van egy gyári kipufogó rendszerem drz 400 e re.
Ár.25e ft.
hali,nagytarcsai pályán szabad menni?akkor oda én is mennék Benne lennék egy ilyen trios csapatásban!
Hi!
Mostanában ritkábban megyek az erdőbe mert hála a sok esőnek szépen fejlődik a növényzet meg baromi nagy a fű! A nagytarcsai endúrópálya egyes részei viszont elég jók! Ha gondolod valamikor gyere ki és csapatunk egy jót!
oks, még jóóóóóóó
férfiként gondotam
azért odáig még messze az út......................
ez iigy helyes báár 100 kiló alatt xerintem nincs is élet
Jóóóó, de én Nő vagyok, ezt mindig másképpen látom.
hagyd mááááááááá a kép alapján nem vagy ráxorulva a fogyásra
De-de, jó muszáj bírniuk! Nekem meg jó kis fogyókúra.
anagy meleg use xereti egy vas se
Köszike! Jó lenne egy hónap múlva, már motozni! Nagyon hiányzik!
xoritok neked ho' sikerüljön
Én is nagyon szerettem terepezni, még mindig vágyom azért vissza, de most a motyó fontosabb.
nem adnám semmiért a hétvégi vágatásokat....csak ritkán van joo partner hozzá
az is fincsi