nem kell beindítani műszakin a motort a legtöbb helyen, vidd olyan helyre ahol engedékenyek... én vágot slickel és herélt dobbal vizsgáztattam le a motort
Előre utalás után ajánlott levélkén feladod?
Nekem is 1db fúvóka kellene 740Ft arra az 1300Ft feladási kicsit sok:(
de lehet lesz még egy kuplung bowden is...
ott ott remélem hogy csak azt kell cserélnem de van egy tűgörgős csapágy szerüség is azt is lehet hogy ki kell szednem mert rohat nagyot kotyog bazzz ujonan vettem a mocit most 3 éves és tessék pedig én ritkán motorozok csizmában és még is szét rugtam
lánckeréktengelynél szivárog? mert akkor szimering csere... amúgy nekem még nem volt olyan szerencsére, de mindig van vmi bosszantó kis szar ezzel a megbízható drzvel is jah és nem csak nekem, hanem a haveri körömbe mindenkinek akadnak problémák
Bütykös gumit hátul max. 1 barral használd de min. 0,8 -cal, ha normál belsőd van. Ha ennél lágyabb, nem bírja sokáig a dörzsölődést belül. Az erősített belsővel 0,6 - 0,8 az ideális. Így jobb a tapadás de a vakszeleppel is elforoghat a gumi, tehát figyeld és tapasztald ki, neked milyen nyomás az ideális. Az 1 barnál nagyobb nyomással jobban pattog a motor és kisebb a kapaszkodó felület.
pudvatöki21!
Apád lehetnék!Próbáld ki mindhármat,és majd meglátod.A fém fékcső,és a radiális pumpa csodákra képes.Egyébként a Braking betét olyan volt mint a gyurma, kenődött fel a tárcsára,és lófaszt nem fogott.A Goldfren,meg olyan fényes lett mint a márványlap.Az sem hidegen sem melegen nem fogott,viszont nyikorgott mint a lomis merci fékei.Persze ezek csak az én tapasztalataim. Akinek nem inge...
böcsi brake ! azt miből állapítottad meg hogy szar a gold fren vagy a braking stb az ebc-hez képest ! mert a drz-n is ugyanaz a nissin gumi fék van mint wr-en !
Mennyiért adnád?