Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
nekem 14 46 van a lánc meg elég az a mit irtál
Hali vki megtudná nekem mondani dr 650 re milyen fajta lánc és lánckereket ajánlatok.Csak terepen használom a gépet most elöl 16-os háttúl 42-es lánckerék van és ezt szeretném cserélni 14 és 48-ra.+vmi erősitett lánc elég hozzá?Nem az o és x gyürűsre gondolok hanem csak sima erősítettre.Szerintetek?Ti mit használtok?
tesék motorozni nem itt irkálni
köszönöm szépen
Supermoto fórumba ír a srác, akitől rendeltük. Egerben van egy bolt, ami ha jól tudom az övé. Luki-nak hívják azt hiszem.
Bundi vezérünk lesz ma gyarmatositás vagy csak motorozunk egyet
Majd fedezlek!
csak köze nincs hozzá és nekiáll itt nekem b@zdmegozni....... nekem meg olyan hangulatom volt hogy visszaírtam. hol lehet ezt a kesztyűt megnézni vagy megrendelni? tudsz nekem ebben segíteni? bár félve kérdezem meg mert hátha valamit nem vetem észre és lehülyéznek megint......
nem mondod hogy kisasoltad és végig is mentél rajta ?bocs csak nem halotam
Nyugi srácok!
b@zd meg te! krvára meg se néztem a dobozos képet!
Attól még jópofa
Az még kint is rohadt drága...na meg itthon szerinted az évi 12-t (jó esetben a saját pisztolyával) lövő sünök eltalálnák vele akit le akarnak zúzni vagy inkább a szomszéd Mariska nénit pattogtatnák a járdán?
Kár, hogy itt nem lehet azt a sokkolós cuccot használni. Tetszős
0.24-nél hogy földhözbassza már a dagadt picsát
Én már hozzászoktam... amúgy most megnéztem és csak az előzményt kellett volna nyomkodni és már ott is vannak a képek, utána nagyítani az elsőt

GD bácsi lesd meg ezt
Bocsi, de nehezen viselem a hülyéket...asszem megyek is majd és órákat veszek Szlejertől a Box-ban
Bocsiiiii
Most miért árultad el?
Életképtelen egyed haljon meg...
Relax
Nem lett volna túl bonyolult... na mindegy
12e.
B+ ne legyél már ilyen balfasz, rá van írva a dobozra a képen!
aztán én most ezt honnan keressem elő? légyszi árat írj