Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom havi fix összeget beszéltetetek meg nem?
A másik meg, hogy nem éppen kis összegért bérlem... erre ma beszólt, hogy itt a villanyszámla 400Ft! Azt hittem felrúgom. Én tuti nem adok neki egy fillérrel se többet. Havi bérletből röhögve ki tudja fizetni azt isssszonyatos 400ft-ot. Komolyan nem normális.
nem semmi
egész garázs 18 a fél meg 12
legalább 10ig vitte volna le a felet.........

Milyen parasztok az emberek ... Semmi se jó nekik, ha nem csinálsz semmit az a baj, ha meg aktív vagy az a baj. Nem hogy összetenné a két kezét, mert van valaki aki bérli.
Ezeket már mind láttam... a legtöbb messze van
Gondoltam már rá! Befér a liftbe
Amúgy mostanival se lenne baj, csak egy ******* paraszt akitől béreljük. Nem tetszik neki, hogy levittünk egy csöppnyi 150cm box zsákot s néha ott bántjuk
Sőt szerinte miattunk reped a fal és ázik az épület is... lassan már az eső is miattam esik, szóval kicsit meguntam
Hmmm nem rossz ötlet. Megkérdezem anyuékat, hátha megveszik nekem Ha nem, akkor marad a bérlés, talán belemennek a business-be
Ezt próbáld meg hátha kiadják amíg el nem tudják adni, ami mostanában nem megy olyan könnyen.
Ne szarozz, vidd fel a szobádba
Megértelek teljesen!
Nehéz megfelelő garázst találni, főleg ha gyorsan kell.
Köszönöm az ajánlatot
Egy a gond, a távolság
Néha dolgozni is motorral megyek, így kicsit nagy kerülő lenne elugrani Vecsésre és vissza
Szia Timi!

Nálunk (Vecsésen) lenne olyan lehetőség, hogy itt letámasztod a gépet. Éjjel nappal őrzött (kamera, család, éjjeli őr) , persze a fedett részen, mi is visszük ki a gépeket télire. Mindig van kint valaki, úgyhogy bármikor jöhetsz mehetsz. Tudom nincs közel, de gondoltam hátha.
sziasztok!
drz alkatrészt keresek help!
blokk alján olajáteresztőcsavar kéne. abban a csőben van ami a vázzal köti össze a blokkot alul. van vkinek? köszi!
SoS kiadó garázst keresek X.ker-ben, lehetőleg Újhegyen!
Köszi,ha nem kopik annyira akkor nem is tapad olyan jól mint gyári Bridgestone enduro gumik?
Esetleg nedves aszfalton próbáltad,ettől félek nagyon!
KÖSZI
Hali!

Nekem ilyen van fent. Kb. 4000-et tettem már meg velük. Aszfalton kifejezetten jó és szerintem terepen is használható. Ha cseréled szerintem elöl is cserélj. Én is így tettem, hogy egyforma legyen elöl-hátul. A kopásállósága jobb a gyárinál!
miért kell ilyen parasztnak lenni?
tudom már,egy paraszt vagy
szerintem elegendő ha előre teszel 14-t, az a 14-48 való váltás túl rövid lesz nem lesz végsebességed csak pörögni fog,láncból O vagy X gyűrűset érdemes venni sokkal tovább fogja bírni mint a sima,és nem kell minden motorozás után után állítani
végülis 400km csak oda rákérdezek az oldal címére tőle
Sziasztok, valaki meg tudja megmondani nekem mekkora a szimering ami a lánckerék tengelynél van a DR-z 400-e ben?
ma jó volt a motorozás jót tett a kondinak is ,
Zoli hova tünt Zoli
Bundi nem látad
jó fogaskerék méret választás lánc meg RK O vagy X gyürüst vetem 17000- ft-ért szerintem terpen érdemes ilyet választani
vétel hely Parila VIII ker Szenkirályi sarok
Gyere el Egerbe itt van ilyen bolt ahol tudsz vásárolni! Vagy vedd fel a kapcsolatot "Luki24" -el.
Olvastam régebben hogy többen használtok heidenau k60 as gummát. Lassan nekem is cseréni kell hátsót,de kicsit félek ettől a márkától (pl az SM esőgumi horror volt),nekem főleg aszfalt néha könnyű terepre kellene, de esőben se csússzon jobban mint a mostani gyári (Bridgestone Tw).