Ha mindkét vonal érdekel akkor DRZ S/sm et ajánlanám, ha csak enduro akkor DR-z S , ha pedig inkább az utca akkor XT660, ezzel olyan terepen nem nagyon mész el ahol a DR-z-t mondjuk könnyedén elterelgeted.
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem pont egy ide vágó kérdés, de motorvásárlás előtt állok és ez lenne a második motorom( yamaha dt 125 r) után és igazából ez a supermoto/enduro vonal áll közel hozzám ezért kiváncsi lennéka véleményetekre hogy drz 400 s/sm vagy yamaha xt660 lenne az ideálisabb? Esetleg ha valaki tudna véleményt mondani mindkét motorról azt megköszönném! Üdv
Azért akartam rá bicikli órát tenni, mert a meghajtó spirál elszakadt, és sokalltam érte a 7ezer forintot. Másrészt az nem csak 99Km -ig mér hanem akár 1000 -ig is. De mostmár nemérdekel a hülyeség, hétfőn rendelem is az új spirált.
HotCams vezérműtengelyeket az Usa-ból lehet beszerezni (én onnan hozattam) most az ára olyan 280 dollár. plusz a vám, meg a postaköltség. A karbi ára általában 55-70e. körül mozog, ezek használtak, de jól meg kell nézni, mert van már belőlük kopott is, amivel nem lehet beállítani. E-s hengertalptömítés kb 1500ft, meg a szétszedés miatt kell majd bele egy új fejtömítés is.
Azzal a Cateye bringa órával vettem a motort három és fél éve ami most is rajta van. A vezetéke egyszer eltörhetett valahol mert kontakt hibás lett, de kicseréltem egy sima két eres vékony vezetékre és azóta is működik. Ja, meg egyszer elemet cseréltem benne.
Ha ügyesen szereled fel akkor nem igazán fér hozzá se ág, se semmi, és tartós lesz.
Helló!
Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül a Hotcams vezérműtengely és a Keihin fcr karbi, mivel nekem is drz-m van csak nekem az S változat de én is erősíteni szeretnék rajta!
Helló!
Én 168 vagyok és simán elbírok vele.A 4 cm különbség ami köztünk van pöcsnél 2cm lehet,nem hiszem hogy számottevő.Ja,nekem az ülés szivacsából van lefaragva,nem szép de ez van(előző tulaj is ilyen szép dalia volt) Majd hozzáerősödsz!viszont ha csenevész is vagy a magasságodhoz,akkor inkább vegyél könnyebbet,crosst.
Tudom hogy ez nem pont egy ide vágó kérdés, de motorvásárlás előtt állok és ez lenne a második motorom( yamaha dt 125 r) után és igazából ez a supermoto/enduro vonal áll közel hozzám ezért kiváncsi lennéka véleményetekre hogy drz 400 s/sm vagy yamaha xt660 lenne az ideálisabb? Esetleg ha valaki tudna véleményt mondani mindkét motorról azt megköszönném! Üdv
Ha ügyesen szereled fel akkor nem igazán fér hozzá se ág, se semmi, és tartós lesz.
Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül a Hotcams vezérműtengely és a Keihin fcr karbi, mivel nekem is drz-m van csak nekem az S változat de én is erősíteni szeretnék rajta!
Nekem a hátsó fékolajtartály kellene. kgktm@citromail.hu
Köszi
hátsó kerék érdekelne kösz
tlacika@gmail.com-ra nekem is dobj egy mailt légy szíves.
Köszi
L.
Érdekelne pár dolog. Dobj egy mailt a kuri@vipmail.hu -ra. köszi.
Küldenél 1 e.mailt a nagy.david@kalocsakom.hu ra!
Köszi.
Én 168 vagyok és simán elbírok vele.A 4 cm különbség ami köztünk van pöcsnél 2cm lehet,nem hiszem hogy számottevő.Ja,nekem az ülés szivacsából van lefaragva,nem szép de ez van(előző tulaj is ilyen szép dalia volt) Majd hozzáerősödsz!viszont ha csenevész is vagy a magasságodhoz,akkor inkább vegyél könnyebbet,crosst.