Megkaptam a protektoringemet, elég jónak tünik, felpróbáltam, bár az alkaromnál mintha kicsit túl feszes lenne, majd gondolom úgyis tágul... de amúgy kényelmes, meglátjuk majd hogy bírja a kiképzést
Sziasztok, mostantól én is remélem büszke DR-z tulajdonos lehetek a bírtokomban egy K4 es E típussal. rögtön lenne olyan kérdésem, szeretnék rá féklámpát, hogy a legegyszerűbb megoldani? én gondoltam rá pl a hátsó féknél a lábfőfékmunkahengerbe menő csavart kicserélni egy nyomásérzékeny elektromos kapcsolóra... valkinek még ötlete?
áá, én utánvéttel kértem... mert ha nem küldi 16ot buknék, igy meg akkor fizetek ha megjött, postás ma hozta volna de nem voltam itthon, holnap mehetek fel érte a postára
Üdv a csapatban! Széles utat!
Hátsó kerékbe mennyiért szoktatok belsőt venni? mert elég drágának találom 3500ért amit tudnék venni itt a közelben
Valami elérhetőséget adj lécci....vagy dobj egy e-mail-t a loserbut@freemail.hu.ra
köszi
Néztem egy 2000 évj drz-t és ez csak berúgós, az érdekelne hogy ez sem szervizigényesebb ugye mint az önindítós? És erre lehet önindítót rakni?
komoly nagyon lehet legközelebb kifejlesztik enduroba is ,
Eladnám motoromat: SUZUKI DR
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...