Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah a 120 még nem akkora ugrás, de monduk a 140 es tuti beleérne nekem a kipufogóba amikor ugratok, a KTM nél is ez volt a bajom 130 as gumival, meg ugye minél szélesebb annál többet fogyaszt a motor is...
Nekem a 140/80 -as Michelin AC 10 -et is úgy tekerte mint a sz*rt...
de azt viszont már én is nagynak találtam rá, úgyhogy nekem ami bejött a 120/100
110 es elég rá szerintem... annyira nem egy bika gép , főleg ha S es
110/100 elírtam
110/80
én 110/100/18-as michelin-t használok
Helo! Ti milyen széles crossgumit használtok drz-n?
http://www.serra19.com/drz/Suz... itt vannak robbantott rajzok ez nagyon hasznos....
Dupla átírás baby
http://www.alpha-sports.com/su... robbantott rajzok itt, de még akad egy két majd linkelem azt is
Hello!
Csak Alu van nekem. 6000 ft.
VAN.
Csak hiányos a mintája középütt......
De az oédalai teljesen épek esküszöm :-) !
Értem. Ilyen robbantott ábrást nemrég linkelt valaki.. az megvan?
Szerintem a magyart felejtsd el amekkora világnyelv, ha csak nem valaki bescannelte. Használati annyira nem lényeg nekem legalábbis. Én eddig amit találtam az egy rbbantott rajzos gyűjtemény, S verzió szervizkönyve(nem azonos a owners manuallal) , és találtam egy Spanyol E verziós Szervízkönyvet.
Ez engem is érdekelne. kiegészítve azzal, hogy használati is érdekelne leginkább magyar nyelven
K4 es Suzukihoz, E verzióban tudna nekem valaki küldeni szervízkönyvet? Én találtam de sajna Spanyolt :S

ide küldjétek please ha van enjoy87@freemail.hu
Belső gumiba van a normál hagyományos az olyan 1800 körül mozog, és van a vastagított belső az 3000 alatt kéne legyen, én még 4000 ért nem vettem soha.
2150ért vettem ma az 1ik motoros boltba, ezt ajánlották a gumi méretemhez, majd meglátjuk hogy szolgál
Ha ezt tudom akkor nem utánozlak le, sőt a múltkor meg is mutathattad volna. Az idg2-es térdvédőt vettem
Igen ez is járható lehet, mint ahogy régebben csinálták is a nepperek
Ja, használt, 2-3 mm minta legyen azért rajta.
Van valakinek eladó hátsógumija (SM), 140 vagy 150-es méret?
Hello!A hátsó ledes toldat érdekelne ha megvan és mennyire van legyalázva és mi az ára?
én 4milist használok hátul és semmi gondom vele(a normállal sokszor volt defektem)az ára 4000ft (michelin)