Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem megvannak DR 600 régi kuplunglamellái
azoknak a vastagsága(gondolom az kell)3.1-3.2 mm
ezzel az értékkel hirtelen gázadásra csúszott már a kuplung
tehát ettől mindenféleképpen vastagabb kell bele
hello én is így jártam elcseréltem a gépemet egy crf-re 1 tank benzin után beállt a váltó 4-es fokozatból kitört 2 darab a volt tulaj azt mondta állja a költséget akár vesz bele egy komplett váltót is szerintem dobj bele egy kis lóvét és kész
üdv
Üdv!
Nem tud valaki egy eladó DR 600 ülést nem sok pénzért?
Szakadt is érdekel!
Előre is köszi!
sziasztok! ha ki van vonva véglegesen a forgalomból a motor, akkor még vissza lehet helyezni? lehet hülye kérdés...
a forgalmija és a törzskönyve át van lukasztva(gondolom bent az okmányirodában csinálták ezt vele), a rendszám meg le lett adva.
köszi a válaszokat
szia én nem ismerlek se téged se öt én az én egyéni esetemet meséltem el.De simán visszajár neki az összeg.Mert ezt nevezik rejtett hibának,lehet tese tudtad mi a baja a mocinak,de amit 5-óra alatt szét lehet küldeni ez nagyon tré egy gép lehet.
Mondom énekem a kawasaki klr 650-esen vétel után 100-km-el ment szét a hengerfely,mikor megvettem kiprobáltam semi zörgés szép hang.De mind utolag megtudtam nem azal kelett volna alkudoznom akitöl vettem hanem egyszerre ügyvédhez menni és akor nem bukom a lovémat.
2 napja kutatom dolgot hogy mik a jogszabályok erre. Vadi új crossra nem adnak garanciát már. Ezt nem árt tudni. Az adásvételiben van hogy a motorra szavatossáot nem vállal az eladó. Annyi hogy adok neki a javitásba.és akkor még jó fej is voltam
jó tudni, az ilyen dolgokat az biztos
heli nem csak 3-nap,nem akarok hülyeséget mondani de még anno közjegyzö és ügyvéd is mondta hogy bekelett volna vinnem szervizbe és ott megállapitották volna a hiba okát,és azt a költséget is az eladonak kelett volna fizetnie.
én is hallottam hasonlót hogy ha 3 nap alatt beszarik a járgány akkor köteles vagy a teljes vételárat visszafizetni!
szia,igen visszajár a pénz neki.Vagy megegyeztek hogy valamenyi pénzt viszaadsz a javitásba.Én sajnos jártam igy hogy vettem egy mocit 2000-év tavaszán és 100 km után megdöglött.Sajnos akor még nem tudtam hogy igenis vissza llehetett volna követelni az egész vételárat és a motort vissza kelett volna vinni.Ha tudtam volna nem bukok 420-ezret.....
Amúgy megnéztem az RMX450Z áttételét.
Nézzétek 13/51 a végáttétel!

Gear Ratios:
1st 2.153 (28/13)
2nd 1.611 (29/18)
3rd 1.250 (25/20)
4th 1.000 (19/19)
5th 0.826 (19/23)
Final Reduction Ratio: 3.923 (51/13)
Úgy néz ki eladom a DRZ-m és váltok egy kategóriát.
Megpróbálom a crossmotorozást.
De mint turázás képpen ,nem verseny használatba.

Ime a 2011-es RMZ 450

http://youtu.be/rWlU4PlMa7o
indulni szeretnék én is de már nem merem mondani mert az idei versenyeken csak ígértem, hogy indulok és nem jött össze.
Lakitelki az igazi homokos pálya még ha esik is akkor se lesz olyan nagy dagonya mint az előző két versenyen
megnézte,megpróbálta,belelátni senki nem tud.....
Semmi, az adásvételivel aláírtátok, hogy te nem vállalsz felelősséget a motorra!
Helló!
Hazai pálya, ott kell lennem
Videókból ítélve nagyon homokos az a pálya is nem ?
Ha nem fog esni az eső akkor indulsz te is ?
jah
Jó reggelt! Én éppen kelek
Jó reggelt!
Újszilvási képek Minden elismerésem az indulóké
Jó volt találkozni a fórumos cimborákkal, most már arc is van a névhez igaz volt akit már ismertünk személyesen is remélem még lesz alkalmunk együtt motorozni!
Lakitelekre ki jön ott talán nem lesz ekkora sár
Itt is van fotó készült egy rövidke videó azt is majd feltöltöm
tanácsot kérnék emberek!ha eladod a motorodat valakinek és 5 órával késöbb felhív hogy megdöglött a gép add vissza a lóvét... Mi a teendő?
Értem! Akkor valószínűsíthetően mindkettőnk motorja vígan kotor Köszi az infót!
csá érdeklödnék suzuki dr 600 kuplunglamella méretröl,
nekem van csak nemtudom jó e bele és feleslegessen nem akarom szétkapni a mocit.
12 körmös külsö átmérö 140mm belsö kör étmérö 120mm.
Csao! meeg mindig keresek fektartalyt drzmhez.
Valaki ha tud segiiteni megköszönöm.
hát az tuti nem használna a súlyelosztásnak... ígyis orrnehéz szegény drz
Nem mindennapi látvány az biztos. Azért egy DRZ-ben furcsán mutatna.