Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látvány meg akusztikai élmény meg lenne
Azon filóztam milyen lenne egy motorba beépíteni, de így már tudom. Köszi!
Szia kisoci!
Ha jársz még erre és megoldódott a jobbra döntéskor súrlódó hang rejtélye, kérlek áruld el mi volt, mert nekem is volt ilyen!
Üdv: 2N
bár igen!
a kipufogóra lefolyó fagyálló rohadt büdös
nekem sincs a tartályban fagyálló még a dög meleg nyári napokon se pedig a hütő tele van
kifejezetten szereti a motorom az őszi-téli-tavaszi napokat.
a nyarat utálja
Tiszajenő?
igen?
van ilyen motor.......
Eladó DRZ-400 újszerű komplett Kerékszett!

És ugyanitt Gyári új DRZ-400 Komplett Tekercs!
Okos a csávó, a bringa majd' felrepül, ordít, a gyagyás meg magyarázza az extrákat, persze egy szavát sem érteni...
Mendei barátom és Sándor Tiszajenőből hogy sikerült a verseny?
Húú de szép..jó "szar" cuccok voltak rajta. kb mint a moci ára.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy:
-az előző drz sm-emen a tágulási tartály mindig félig volt vízzel hidegen melegen.

- a mostani E-men általában üres a tartály, fullosan teli hűtőnél megjelenik az aljában egy centi víz de csak a csücskében. Egyhelyben járatva a motor tolja maga alá a vizet a tulfolyón, ám a tágulásiban nincs változás... dugulásom lehet?

Másik: menet közben égett szaga van a motornak. a kifolyó fagyállónak lehet égett szaga? a motor elejétől érezni a szagot, de mintha a lámpámnál égne valami... full utcai világítás van rákötve.

Menet közben is érezni. a motor könnyen indul, nem érezni gyengülést vagy bármit amióta nálam van.

Edem
voltam kint Tankin megint majd jólenne már összehozni azt a közös endurózást, de a hét már kilőve nálam
Köszi az ötletet! Valahogy nemtudtam elaludni az este és még visszamentem a garázsba, szétkaptam újból, hát csak a szabadonfutónál volt a baj (nemtudom felfogni hogy miért de nem ment be a tengelye a helyére) Ezért nemtudta megtekerni az önindító.
Sajnos a nagy idegességben történt egy kis baleset is...
Az imbuszkulcs benyomta az öntvény kupak közepét, úgyhogy most keresek olyan kémlelő nyílás kupakot megvételre. Ha van valakinek olyan eladó akkor vevő lennék rá!
Srácok!RMZ 450- 2008-2009-esről milyen vélemények vannak?
nem lehet, h valami mégiscsak összeakadt belül? csak azért nem bírja megforgatni az önindító. én rápróbálnék egy racsnis fejjel, átforgatni a blokkot legalább 1x, a kis kémlelőnyíláson át, ahol jelre szokták állítani.
hátha segít
sajnos nem tudtam sokat
de remélem meg lesz a bibi
A ragasztás az jólett biztosra, mindet beragasztottam amelyiket kell, csak télleg valami visszafoglya az önindítót. De szerintem majd holnap szétszedem megint és próbálom jól összerakni... Jobbat nemtudok egyenlőre
Ja és köszi a segítséget!
akkor nekem kölönösen jót sikerület ki fogni mert a hétvégén versenyen 30 cm sárba nem volt semmi
a patak ba is bele kellett állnom hála égnek nem volt olyan magas hogy befolyon igy ott se ázott be
szóval nekem ha izad a lábam csak akkor nedves a zoknim
amugy király
igy akkor nem tudom mert én ugy ragasztotam az összes csavart
hogy kivetem és vissza aztán a következöt ki és vissza és igy tövább másét is csináltam és ott se volt semmi gáz
és nem elfletkeznia álorészröl is mert az is ki tud esni
ismerősnek is sidi van aztán vizes fűben beázik, még tócsa sem kell neki
semmi nem maradt ki az biztos! a szabadonfutót kompletten vettem ki és úgy is raktam vissza. Arra gondoltam hogyha nem ugyanabban a helyzetben tettem vissza ahogy kivettem (értem itt hogy elforgadtam mikor megtöröltem az olajtól) az nem lehet a baj forrása?
ezt látni kéne ugy könnyebb nyilatkozni
de a önidtorésznél van alátét meg ilyesm nem maradt ki ?