Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Lazer Mx6 Octopus bukó!
itt található
köszi, majd jövöre azt veszek, akkor van tervben új csimma
Sziasztok!
Ma szétszedtem a gyújtás felőli részt hogy beragasszam az állórész csavarjait, de az önindító körül valamit nemjól rakhattam össze mert mikor indítanám csak kattan egyet az önindító, de nem forgatja meg a szabadonfutót.
Van valami ötletetek hogy mi nem jó? esetleg nem mindegy hogy hogy van visszatéve a szabadonfutó?
ja SIDI
A mostani Gaerne-m új korában nem ázott be, csak kb. 2 éve szokott (lassan 5 éves)...

Régebbi csizmáimmal meg azt csináltam, hogy a varrásoknál körbekentem pillanatragasztóval...kellett hozzá vagy 2 tubus, de onnantól egy jó darabig (fél-1 év) bírta a vizet. Persze ehhez hozzátartozik hogy én a bőr részeket időnként be szoktam kenni valami ápolószerrel...
igen az enyém még patakaba is tapicskoltam benne és tiszta száraz érzés
Sziasztok!

Suzuki dr 125 beállítási adatok kellenének nekem. Szelephézag, stb. Ha valaki tud róla valamit, és van néhány szerelési tanácsa, megköszönném.
Előre is köszönöm
nemtudom, de ha van ilyen osszátok meg velem mert olyan lesz a következő csizmám
Helló DRZ-sek!

Valaki egyszer már kérdezte, de nem emlékszem a válaszra.
A motor állóhelyzetben jobbra döntésekor (alapjáraton) zörgés hallatszik a blokkból. Mi ez?
(k7 SM)

2N
egyáltalán van olyan crosscsizma ami nem ázik be?
mert nekem az alpinestars és a trace is beázik
a trace legalább a talpát is leszórja
hali, nekem is beázik a csizmám rendszeresen, kell neki 3 nap mire teljesen kiszárad
De Formát se
am az a száradás még sokáig fog tartani... tapasztalat
Gyári új DRZ-400 Komplett Tekercs eladó!

További információ a Gerecse Motor weboldalon!
Tegnapi nap újabb tanulsága: NE vegyél Berik csizmát! Beázik!
Menet közben ázott be, amíg leértem Újszilvásra. A csöpögő esőtől állt a víz a csizmámban... még mindig kint szárad a Napon
BUNDI feltörtek a régi elékek
kösz állo kép
mesze ? ? ?
a motor kulcsom is lazán leutazta a kocsitetején
latod gondoltam rad
hallo, mentem voln de messze van/ volt
harmadik képen még a Mendei elöt vagyok
baszki te huuuuuuuuuuuuuuuuuun voltál nem engedet asszony
? legalább mi csajok tartsunk össze , ,
vegre talalkozhatam olyan forumosokal akikel meg nem tudtam nagyon orultem vegre! ,
ja vagy csak sima hülye vagyok