Sziasztok!
Ma szétszedtem a gyújtás felőli részt hogy beragasszam az állórész csavarjait, de az önindító körül valamit nemjól rakhattam össze mert mikor indítanám csak kattan egyet az önindító, de nem forgatja meg a szabadonfutót.
Van valami ötletetek hogy mi nem jó? esetleg nem mindegy hogy hogy van visszatéve a szabadonfutó?
A mostani Gaerne-m új korában nem ázott be, csak kb. 2 éve szokott (lassan 5 éves)...
Régebbi csizmáimmal meg azt csináltam, hogy a varrásoknál körbekentem pillanatragasztóval...kellett hozzá vagy 2 tubus, de onnantól egy jó darabig (fél-1 év) bírta a vizet. Persze ehhez hozzátartozik hogy én a bőr részeket időnként be szoktam kenni valami ápolószerrel...
Suzuki dr 125 beállítási adatok kellenének nekem. Szelephézag, stb. Ha valaki tud róla valamit, és van néhány szerelési tanácsa, megköszönném.
Előre is köszönöm
Valaki egyszer már kérdezte, de nem emlékszem a válaszra.
A motor állóhelyzetben jobbra döntésekor (alapjáraton) zörgés hallatszik a blokkból. Mi ez?
(k7 SM)
Tegnapi nap újabb tanulsága: NE vegyél Berik csizmát! Beázik!
Menet közben ázott be, amíg leértem Újszilvásra. A csöpögő esőtől állt a víz a csizmámban... még mindig kint szárad a Napon
http://kepesmotor.hu/suzuki-en...