Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fékproblémát leszámítva zsír a géped.
szerintem is sokat fékeztél és nagyon bemelegedett
megforraltad az olajat nem-e
Hali!

Basztatok már olyat, hogy a hátsó fék olajtartálya kitágult és nem fedte rendesen ezért a fém fedele, így kilötyögött a fékolaj, az összes szinte.?
Én így jártam. Vennem kell egy új tartályt, tehát csak a műanyag részt, mert ahogy kitágult, úgy is maradt, nem lehet visszaalakítani.
Sokat gondolkodtam, hogy ez mitől lehet, mert nem hallottam még ilyenről.
Aztán arra jutottam, hogy ugye a kipufogócső alatt helyezkedik el a tartály, a hátsó betéteim elég kopottak így a dugattyú már nagyon kint van, olajszint ilyenkor csökken a tartályban, több levegő lesz a tartályban és a meleg hatására ez kitágul és kinyomja a tartály falát. ez az én verzióm, ha valaki tud jobbat, segítsen, nehogy mégegyszer megszívjam vele. A tartályon külső sérülés nincs, nem deformálódott úgy el mintha megégett volna, de az látszik rajta, hogy belül nagy volt a nyomás, ami ki akart törti.
Adeeee drz ! elnézést hogy csak most tudok irni csak sok a meló sajnos!

a gép amivel csináltam a képet egy: Nikon D80

lencsék:Nikon DX AF-5 55-200
A DRZ még megvan. Pénteken, ha jó idő lesz azzal megyek Egerbe. Ha ráérsz akkoriban mikor indulok, szívesen megmutatom.
Szia Krisz,
Gratulálok, ez nagy lépés!
Megnézem vmelyik nap az új vasat, előtte természetesen hívlak!
Akkor tehát a DRZ is meg a Varacskos is elment?
Üdv!
Én nem indulok , csak kimegyek szurkolni
Hali!

Megvan a moci! Valamikor megnézhetnéd!
Köszönöm!
Köszi !
Te is fogsz indulni a versenyen ?
Nekem úgy tűnik, hogy a bekarikázott rész az.
ha valakit érdekel megmaradt 4db zacsis szelepszárszimeringem.....
Erik,
Ha lesz enduró kereked, elviszlek itt a környéken jó helyekre, pl. Hegyeskő és társai (tokodi off road körzet...).
Hogy alakul az ügyed motor téren?
Üdv!
D.
Az újszilvási crosspálya pontosan merre található ?
Google maps-on nem találom.
Aki tud az kérem segítsen !
Dávid !
Nekem van...
Más is :-)
Nah megszólalt a tékozló (net nélküli) fiú te csak ne adj tippeket
Kemény, leszek, mint a vídia.
Aztán remélem, hogy motorozni is fogunk valamikor...
Üdv!
Sziasztok!
Most készülök venni egy Drz 400 E-t. 2004es évjárat, annyi félelmem van vele kapcsolatban hogy ránézésre a hűtők kaptak már párat az esésektől. Természetesen nem folyik sehol de pl a jobb hűtő alsó sarkánál azért az 1, sor rendesen meg van gyűrve. Szerintetek akik ilyen motort használtok mennyire kritikus ez a sérülés illetve mikor illik új hűtőt venni rá?
A kép nem a legjobb de messziről ilyen.
Köszönöm
L.
Csúnya gonosz bácsik. Engem meg ott hagytatok dolgozni. Na szép, ezt megjegyeztem.
Jó voltál GD, szépen kisminkelted dokival DRZ és tulaja arcát
DRZ 400 SM komplett fordított teleszkóp eladó!
Keresek DRZ SM első kereket (sérült is)!
06-20-5-636-213
Hello vbandit! Nem találom az e-mail címed, nincs az adatlapodon! Üzenhetsz itt is a fórumon, általában minden nap olvasom!
suzuki dr 600-ra karburátort keresek!
cserébe van egy zsir uj (ktm 600 (1990) 41mm carb mikuni)
csak ez nemtudom jó e lehet a dr-re