Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit én csináltam most és 440-es lett,az is durrog minazállat.De a gazdinak tetszik
megyek szerdán is oda motorral, ha van kedved gyere oda fél 5re a motoromhoz és akkor mehetünk is
De persze csak előtte mindenképp szólj rám légyszives.
nem jó így a link, hogy kell röviden linkelni?
Az a bizonyos videjó

http://www.youtube.com/user/Sz...
Hátsó lábtartót vennék. valaki adja el, létszi. :)
Egy-két napon belül mindenképpen. Ha hétvégén rendelsz akkor hétfőn. Nekem eddig legalábbis így volt mindig. 3-4-5-ször rendeltem a sráctól, nekem is jó tapasztalatom van vele, bár én mindig bementem a cuccokért, nem postáztattam.
nem jott at semi emailre
Srácok,
Honnan tudnék robbantott ábrás szerelési útmutatót letölteni?
Zsoca,

Tank le magnesium szelepfedél le és elempiláccsal csekkolni tudod, mert látod a "banán" feszítőt.
Hali emberek! Ha már vezérműlánc akkor átlag mennyit bírnak mire cserélni kell? Gondolom az nem mindegy, hogy SM, S vagy E.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..
Mit kell lebontani a motorról,hogyha meg szeretném nézni a vezérműlánc spanolóját,hogy hogy áll? Úgy néztem,elég sok mindent...
Ugyanis melegen már úgy hallom,kicsit zörög a lánca..
Előre is köszi a választ!
Az a baj, hogy ezt külön kell kiemelni.
Remélem egyre több ember és cég gondolkodik majd hasonlóan.
és még nemzeti érzelműek is!
Rendeltem már többször, de nem emlékszem sajnos...amúgy csak jó tapasztalatom van velük, gyorsak és korrektek voltak eddig mindig!
koszonom szepen
Arpadhidnal egy tetu teherautobol esnek le a cucok orultem neki igy is fos az ido
ha már úgyis ott laksz nem lenne kedved szerdán bandázni 1et? ugyanebben az időben?
igen, ott voltam angolon Norbinál... köszi a dicséretet
Egy darabban megérkeztem én is, Danez köszi mégegyszer a vendéglátást és a túravezetést, a többieknek meg hogy eljöttek Most jelentkezem, mert most értem Szekszárdra, a tegnap ugyebár Tatára mentem (végül Neszmély-Dunaalmás fele, onnan az 1-es számú főúton Tata, de jobb is volt így mert könnyebben odataláltam fateromékhoz Jó nagy kaland volt, lesz mit mesélni, és nem is áztam meg
Hello láttalak ma Debrecenben a Füredin egy bérház alatt volt a motorod, a szembelévő házban lakok csak mikor jöttél le nem akartam az ablakbol kiabálni...
Jó hangja van a herélt dobnak
rendelt valaki a nagyvas.hu-ról?,?
mikor szokták visszaigazolni a rendelést?
ma rendeltem reggel
Kornél!
E-mailben küldtem neked elektromos leírást. Vidd el a szerelődnek, MINDEN ellenőrzés le van benne írva. Ha ez alapján nem tudja megállapítani mi a hiba, nem szerelő, hagyd ott!
Üdv: 2N