Egy-két napon belül mindenképpen. Ha hétvégén rendelsz akkor hétfőn. Nekem eddig legalábbis így volt mindig. 3-4-5-ször rendeltem a sráctól, nekem is jó tapasztalatom van vele, bár én mindig bementem a cuccokért, nem postáztattam.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..
Mit kell lebontani a motorról,hogyha meg szeretném nézni a vezérműlánc spanolóját,hogy hogy áll? Úgy néztem,elég sok mindent...
Ugyanis melegen már úgy hallom,kicsit zörög a lánca..
Előre is köszi a választ!
Egy darabban megérkeztem én is, Danez köszi mégegyszer a vendéglátást és a túravezetést, a többieknek meg hogy eljöttek Most jelentkezem, mert most értem Szekszárdra, a tegnap ugyebár Tatára mentem (végül Neszmély-Dunaalmás fele, onnan az 1-es számú főúton Tata, de jobb is volt így mert könnyebben odataláltam fateromékhoz Jó nagy kaland volt, lesz mit mesélni, és nem is áztam meg
Hello láttalak ma Debrecenben a Füredin egy bérház alatt volt a motorod, a szembelévő házban lakok csak mikor jöttél le nem akartam az ablakbol kiabálni...
Jó hangja van a herélt dobnak
Kornél!
E-mailben küldtem neked elektromos leírást. Vidd el a szerelődnek, MINDEN ellenőrzés le van benne írva. Ha ez alapján nem tudja megállapítani mi a hiba, nem szerelő, hagyd ott!
Üdv: 2N
erről vélemény?
http://www.youtube.com/user/Sz...
Honnan tudnék robbantott ábrás szerelési útmutatót letölteni?
Tank le magnesium szelepfedél le és elempiláccsal csekkolni tudod, mert látod a "banán" feszítőt.
Lenne egy kérdésem..
Mit kell lebontani a motorról,hogyha meg szeretném nézni a vezérműlánc spanolóját,hogy hogy áll? Úgy néztem,elég sok mindent...
Ugyanis melegen már úgy hallom,kicsit zörög a lánca..
Előre is köszi a választ!
Remélem egyre több ember és cég gondolkodik majd hasonlóan.
Jó hangja van a herélt dobnak
mikor szokták visszaigazolni a rendelést?
ma rendeltem reggel
E-mailben küldtem neked elektromos leírást. Vidd el a szerelődnek, MINDEN ellenőrzés le van benne írva. Ha ez alapján nem tudja megállapítani mi a hiba, nem szerelő, hagyd ott!
Üdv: 2N