Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg valakit érdekelne!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Na akkor ezt jól észrevettem
Bár így tudnék motorozni.
Valamiért nem sikerült Harmadjára meg már nem próbálkoztam
erről a motorról mi a véleményetek így első ránézésre?
Az a Markó István többszörös magyar enduro bajnok
Valóban finoman kezeli a vasat...........
..:: MÉG OLCSÓBB LETT ::....:: SOK EXTRÁVAL ::....:: AKÁR HITELÁTVÁLLALÁSSAL ::..

[L= http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_enduro-3935123]-
ITT MEGNÉZHETED
Köszi a videót,nagyon jó,még elnézegetném egy darabig.
4,15 és 4,35 között az egyik srác k..va jól megy
Szép volt jó vol.....csak az idő volt pocsék
2. Extrém Enduro
ELADÓ!link
Na jóccakát, aztán vigyázz magadra is meg a vasra is Székelyföldre menet.
Az ülepedet meg keményítsed szálkás deszkán, nehogy gond legyen. Üdv.
Ok! Benne vagyok .
Én is tervezem, hogy megyek ősszel, amíg lehet, szóval még pár egynapos túrát összehozunk, az fix.
Majd meglepjük Zandert és elvisz minket a környéken egy körre....
Akkor elég szar cuccosotok van A jót meg nem ismeritek
Nekem pl. volt esőruhám, de minek? Olyan mennyiségű víz volt, hogy a csizmámból önteni lehetett volna, az alsógatyámat szó szerint kicsavartam otthon, a nyakamba is víz folyt, egyedül mondhatni hogy a törzsem a cordura kabátom alatt maradt valamennyire száraz. Ja, meg a bukósisakom ötösre vizsgázott (Ventura normál plexis sisak, nem kockáztattam az enduró sisakot + szemüveget). Azt hiszem, ilyen vízmennyiség ellen nem lehet mit csinálni, akármilyen felszerelésed van.
Ok! Én benne vagyok mindenbe! A tavaly lábtórés miatt ki kellett hagynom az egész szezont idén azért kell kétszer annyit mennem , hogy a tavalyit bepótoljam:)
ÁÁÁÁ Zander az kemény csávó én három rend ruhában se vagyok olyan vastag mint ö:)) Nem lesz semmi baja ne aggódj:)
Karesz,
A képeket felrakom galériába Donovaly címmel majd holnap, ill. elküldöm lekicsinyítve.
Feltétlen jelentkezz, ha visszajöttél szabadságról!
Lehet, hogy Donovalyt nem erőltetjük már idén, de van egy nagyon jó kis túratervem, jövő héten fölrakom a fórumra.
Igazából egy dolog miatt akarom csökkenteni a távot, hogy aki esetleg távolabbról jön, ne azért maradjon otthon, mert egy nap 500 km-t kellene mennie. Tehát ha maga a túratáv nem 300 km feletti, talán többen tudnak jönni egynapos túrákra....
Üdv!
Ja.... Hivatalosan és bejelentem, hogy ha valaki akar jönni velem Erdélybe, Székelyföldre az tarthat velem. Indulás jövő hétvége Vasárnap egy két embert el tudok pár napra szállásolni.
A táv Bp-öl csak oda 740 Km Plusz még ott is érdemes 500-600-menni aztán vissza.. jó kis móka lesz.Az adatlapomon vannak pár képek az ott látnivalókról.
Esőruha?
Zander,
A segítség csak természetes egy DRZ-s kollégának....
Kicsit aggódtam a sportcipő + átázott farmer konfigurációd miatt, és remélem, hogy nem Tüdő Gyulával fogsz randevúzni hétfőn meg a 40 fokos lázzal , mivel még 160 kilométered volt hátra átázva....
A kuplungot meg operáltasd meg, amint lehet, hogy aztán tudjuk megint együtt húzni a gázt a csapattal.
Legjobbakat, üdv!
Ez a beszed :) Augusztus közepe körül érek vissza de már azelőtt elkezdhetjük tervezni.
Küld maid át a képeket karoly.balint @gmail.com
Hősiesen nekiindultunk a 14 fok és szakadó esőben, de Parassapusztánál bölcsebbnek láttuk nem erőltetni a 320 km-t. Így egy kb. 135 km-es kört mentünk Tát-Parassap.-Tát, plusz még a hazamenetel Karesznek, Zandernek és Akrapovicmannek.
MÉg a tökünk is vizes volt, de a DRZ-s nem cukorból van, végül is jó erőpróba volt, és nem bántuk meg.
Tehát 15/44 44:15= 3.14 vég áttétel.
14/46 46:14=3.28 vég áttétel.
Nyélen mentél 148-at, a motor most se fog többet pörögni, annyival lesz kisebb a végsebbegésed mind amennyivel növelted az áttételt ahogy én számolgatom az olyan 135 körül lesz a végsebességed.Viszont erőben meg érződig, rövidebbek lesznek a fokozatok és jobban húz majd a motor, hamarabb kipörög...
En egy fogat vettem vissza elöl de jobb lett a motor így 15-öl, 14 41-re
Akrapovicman, Zander, Karesz,
A rossz idő ellenére jó kis kalandtúra volt, köszönöm a részvételt, és végre személyesen is találkoztunk.
Legközelebb végigcsináljuk a Donovaly távot, ha jobb idő lesz.
Idén még szeretnék összehozni egy hasonló túrát a fórumtagoknak, ha nem is éppen Donovaly, de egy a maihoz hasonló távot egy napos hétvégén.
Remélem senki nem fázott meg!
Üdv!